Τρίτη 27 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Πλούσια δραστηριότητα των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Εκδήλωση στο ΕΜΠ
Εκδήλωση στο ΕΜΠ
Βιβλιοπαρουσιάσεις, βιντεοπροβολές, ιστορικούς περιπάτους και άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες πραγματοποιούν από την προηγούμενη βδομάδα οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Μέσα από αυτές τις δράσεις, φωτίζουν ηρωικές σελίδες της Ιστορίας του λαού και του τόπου μας, αντλούν συμπεράσματα για τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά, αλλά και για την αταλάντευτη στάση του λαού και της νεολαίας εκείνη την εποχή ενάντια τόσο στον ξένο κατακτητή όσο και στους ντόπιους συνεργάτες του.

Αναλυτικά ρεπορτάζ από αυτή την πλούσια δραστηριότητα που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες θα παρουσιάσει ο «Ριζοσπάστης» αύριο στο 4σέλιδο «Νεολαία».

Παράλληλα, σήμερα και τις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένες επίσης οι εξής εκδηλώσεις και δραστηριότητες:

  • Σήμερα Τρίτη: Η Τομεακή Οργάνωση Γεωπονικού της ΚΝΕ, στο πλαίσιο διημέρου εκδηλώσεων μέσα στο ίδρυμα, διοργανώνει στις 6.30 μ.μ. βιβλιοπαρουσίαση του «Ποιος βοήθησε το Χίτλερ» από τον Γιάννη Γεωργόπουλο, μέλος της ΤΕ ΑΕΙ - Ερευνητικών Κέντρων της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.
  • Αύριο Τετάρτη, 28 Οκτώβρη:

-- Οι Οργανώσεις Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν ιστορικό περίπατο, με αφετηρία την είσοδο του στρατοπέδου «Κοσκινά», γνωστό και ως 301 στους Αγίους Αναργύρους στις 10.30 π.μ.

Ιστορικός περίπατος της ΤΟ Φιλοσοφικής Αθήνας
Ιστορικός περίπατος της ΤΟ Φιλοσοφικής Αθήνας
-- Ιστορικό περίπατο διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Πρέβεζας της ΚΝΕ, που θα ξεκινήσει στις 12 μ., από τα Δικαστήρια.

  • Πέμπτη 29 Οκτώβρη: Στις 7 μ.μ., στην αυλή του ΠΑΜΑΚ, προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για την 28η Οκτωβρίου και τα συμπεράσματα της περιόδου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Θοδωρής Σταϊκόπουλος, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή και το Σάββατο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ