Τετάρτη 9 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ
Ευχές και μηνύματα αγωνιστικής εγρήγορσης στους κατοίκους

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, στα πλαίσια της οποίας επισκέφτηκε ήδη την Αγία Παρασκευή, χωριά του Δήμου Μυτιλήνης, αλλά και την Αγιάσο όπου συζήτησε με τους κατοίκους για το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, αλλά και για τη μείωση των εισοδημάτων των ελαιοπαραγωγών. Αύριο Πέμπτη θα περιοδεύσει στο ΙΚΑ Μυτιλήνης και στο «Βοστάνειο» νοσοκομείο, όπου και θα έχει συνάντηση με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Στην επίσκεψή του στο εργοστάσιο της ΔΕΗ και στην ΕΠΟΜ ο Στ. Σκοπελίτης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εργαζόμενους και - πέραν των θερμών αγωνιστικών ευχών - να μεταφέρει και την ανησυχία του ΚΚΕ σε ό,τι αφορά στα κατακτημένα εργασιακά δικαιώματα. Ιδιαίτερα στάθηκε στην κοινωνική ασφάλιση που - όπως είπε ο κομμουνιστής βουλευτής - «είναι η μεγαλύτερη εργατική κατάκτηση του αιώνα που πέρασε και οι εργαζόμενοι όπως απέδειξαν και το χρόνο που πέρασε μπορούν να μπλοκάρουν αρνητικές για τη ζωή και το μέλλον τους εξελίξεις, μπορούν να δώσουν προοπτική στον αγώνα τους στοχεύοντας στην εγκαθίδρυση και οικοδόμηση της δικής τους εξουσίας».

«Η λαϊκή εξουσία - τόνισε - δεν αποτελεί ουτοπία, αλλά ρεαλιστική διέξοδο και προοπτική για τους εργαζόμενους, αρκεί οι ίδιοι με την ενεργητική αγωνιστική συμμετοχή τους να τη διεκδικήσουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ