Τετάρτη 11 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκέντρωση στην Πάτρα

Συγκέντρωση την Τρίτη 17 Νοέμβρη, στο πλαίσιο των 47 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, αποφάσισε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας σε σύσκεψη που πραγματοποίησε με σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους της πόλης την περασμένη Δευτέρα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε, μετά από πρόταση της διοίκησης του ΕΚ Πάτρας, να συγκροτηθεί Οργανωτική Επιτροπή για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου και τη διοργάνωση της κινητοποίησης στις 17 Νοέμβρη.

Ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων του ΕΚ, σωματείων και φορέων την Τρίτη 17 Νοέμβρη, στις 10 π.μ. στο Παράρτημα.

Επίσης, συγκέντρωση την Τρίτη 17 Νοέμβρη, στις 5 μ.μ., Μαιζώνος και Κολοκοτρώνη, ώστε να μπορούν να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

«Καλούμε όλα τα σωματεία, τους συλλόγους και τους φορείς να πάρουν όλα τα μέτρα για την τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας. Η συγκέντρωση και πορεία θα πραγματοποιηθεί με αποστάσεις και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες», σημειώνει το Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ