Παρασκευή 4 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
5 ΙΟΥΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πικετοφορίες και μαζικές εξορμήσεις 5 και 6 Ιούνη

Πικετοφορίες και μαζικές ενημερωτικές εξορμήσεις προγραμματίζουν το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Ιούνη οι ΤΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα περιβάλλοντος.

Το Σάββατο 5/6, στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Δήμου Νεάπολης - Συκεών θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Δεντροφυτεία, για το Σέιχ Σου.

Την Κυριακή 6/6, στις 11 π.μ., η ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης προγραμματίζει:

Πικετοφορία από το πρώην Νοσοκομείο «Παναγία» στην Καλαμαριά, μέχρι το πρώην Στρατόπεδο «Κόδρα», με επικεφαλής τον Γ. Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Εξόρμηση - ενημέρωση στο Φράγμα της Θέρμης, με επικεφαλής τους εκλεγμένους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θ. Ιγνατιάδη (περιφερειακό σύμβουλο) και Φ. Καρκατζούνη (δημοτικό σύμβουλο).

Εξόρμηση - ενημέρωση στον Χορτιάτη (στις κεραίες στο δρόμο για το καταφύγιο), με επικεφαλής τον Οδ. Μαάιτα, δημοτικό σύμβουλο Πυλαίας - Χορτιάτη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Πικετοφορία από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην παραλιακή ζώνη Περαίας - Νέων Επιβατών, με επικεφαλής τον Λ. Στολτίδη, βουλευτή του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 6/6, στις 11 π.μ., η ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης προγραμματίζει:

Εξόρμηση - ενημέρωση στον Λευκό Πύργο, για τη σχεδιαζόμενη ανάπλαση της ΔΕΘ.

Εξόρμηση - ενημέρωση στο Ελαιόρεμα, για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου.

Την Κυριακή 6/6, στις 11.30 π.μ., η ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ, προγραμματίζει:

Περιοδεία σε χωριά του Δήμου Σιντικής και το Σιδηρόκαστρο, με αφορμή την παραχώρηση - εκμίσθωση ορεινής περιοχής για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου και την «αξιοποίηση» των γεωθερμικών πεδίων στη Σιντική.

Περιοδεία σε χωριά του Δήμου Αμφίπολης και το Ροδολίβος, με αφορμή την παράδοση ορεινής περιοχής για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κορμίστα.

Η ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ προγραμματίζει:

Το Σάββατο 5/6, αντιπροσωπεία της ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που οργανώνουν σύλλογοι και φορείς της Κατερίνης, στην περιοχή του Μυλαύλακου, για το πρόβλημα της δυσοσμίας που αντιμετωπίζει η πόλη.

Την Κυριακή 6/6 η πρωινή εξόρμηση στον πεζόδρομο της Κατερίνης για το πρόβλημα της δυσοσμίας. Επίσης, περιοδεία σε χωριά του δήμου Πύδνας - Κολινδρού για το σοβαρό περιβαλλοντικό πρόβλημα που αφορά στη μετατροπή σε θαλάσσια χωματερή της Ειδικής Ζώνης Διατήρησης «Αλυκή Κίτρους - Ευρύτερη Περιοχή» της ΠΕ Πιερίας.

Την Τετάρτη 9/6, επίσκεψη κλιμακίου της ΤΕ Ημαθίας σε δασαρχείο και πυροσβεστική Βέροιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ