Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συσκέψεις - συγκεντρώσεις για την πανδημία

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Εμβόλιο: Οπλο της επιστήμης και όχι εργαλείο προώθησης της αντιλαϊκής πολιτικής. Με το ΚΚΕ, στον αγώνα για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας» οργανώνει η TE Ρεθύμνου του ΚΚΕ τη Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στον Δημοτικό Κήπο. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας, και ο Χρήστος Λιονής, καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και σύντομες παρεμβάσεις.

Συγκέντρωση - συζήτηση με θέματα την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης για την πανδημία, την κατάσταση στους χώρους δουλειάς και τις θέσεις του ΚΚΕ οργανώνει η ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ την Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι (Θεατράκι ΟΤΕ). Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης.

-- Το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ 5ουΔιαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ καλούν σε συζήτηση, στην πλατεία Αγ. Βαρβάρας (ΗΣΑΠ Α. Πατήσια), με θέμα: «Μπαίνουμε μπροστά για να οργανώσουμε την πάλη μας για την προστασία της υγείας, της ζωής, των δικαιωμάτων μας». Θα μιλήσει ο Μαρίνος Μακρής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Α' Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ