Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτική δραστηριότητα της ΤΟ Μεταφορών του ΚΚΕ

Περιοδείες πραγματοποιεί η Τομεακή Οργάνωση Μεταφορών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Σήμερα, Πέμπτη, το πρωί στο Ζυγολόγιο στον Πειραιά, στις 8.30 π.μ. στα τουριστικά γραφεία στο Σύνταγμα, στις 9 π.μ. στα αμαξοστάσια του Πειραιά και της Π. Ράλλη, στις 10 π.μ. στην Ακαδημία της ΑΕΝ στον Ασπρόπυργο με επικεφαλής τον Γιώργο Τούσσα, στέλεχος του Κόμματος, στις 11 π.μ. στο εργοστάσιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον Πειραιά (Λεύκα) με επικεφαλής τον Μανώλη Ραπανάκη, μέλος της ΚΕ, στις 10.30 μ.μ. στους σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων στις προβλήτες 2 και 3 του λιμανιού του Πειραιά με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπουρνά, μέλος της ΕΠ Αττικής.
  • Αύριο, Παρασκευή 10/9 στις 9 π.μ. στα αμαξοστάσια λεωφορείων της Ανθούσας και του Μπραχαμίου.
  • Το Σάββατο 11/9 το πρωί στους οδηγούς του εργοστασίου «Simos Foods» στο Κρυονέρι. Την ίδια μέρα θα γίνει περιοδεία στους ναυτεργάτες στο λιμάνι του Πειραιά, με επικεφαλής τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος της ΚΕ.

Επίσης:

-- Την Τρίτη 14 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής καλεί σε συζήτηση, στο Περιστέρι (θεατράκι έναντι ΟΤΕ), με θέμα: «Οι τραγικές ευθύνες της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, η κατάσταση στους χώρους δουλειάς και οι θέσεις του ΚΚΕ για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας». Θα μιλήσουν ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ, και η Μαίρη Αγρογιάννη, μέλος του ΤΓ Υγείας - Πρόνοιας, γιατρός και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ.

-- Την Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής καλεί σε συζήτηση, στο Πασαλιμάνι, με θέμα: «Οι τραγικές ευθύνες της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, η κατάσταση στους χώρους δουλειάς και οι θέσεις του ΚΚΕ για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας». Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ