Σάββατο 9 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΛΗΜΝΟΣ
Συγκέντρωση τη Δευτέρα

Κάλεσμα προς όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νησιού, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (11 Φλεβάρη), στις 10 π.μ., στο Λιβαδοχώρι, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Τοπική Επιτροπή της Πανελλήνιας Αγροτικής Συσπείρωσης Λήμνου.

Η ΠΑΣ Λήμνου ζητά απ' τους αγροτοκτηνοτρόφους να αγωνιστούν δυναμικά για τα δίκαια αιτήματά τους, όπως η μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων, η άμεση κατασκευή εγγειοβελτιωτικών έργων, η άμεση καταβολή όλων των επιδοτήσεων με σωστό και έγκυρο προγραμματισμό, η προστασία της ονομασίας προέλευσης των αγροτικών προϊόντων του νησιού κ.ά. Επίσης, καλεί την ΕΑΣ Λήμνου, όπως και όλους τους μαζικούς φορείς του νησιού να δηλώσουν έμπρακτα τη συμμετοχή τους στο δίκιο αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων.

  • Να σημειωθεί, τέλος, ότι στη Λέσβο η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών καλεί όλους τους αγρότες να πάρουν μέρος στην ανοιχτή σύσκεψη που θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Μυτιλήνης. Εκεί η αντιπροσωπεία που θα έχει πάει στα Τέμπη, θα ενημερώσει τους αγρότες για τις όποιες αποφάσεις παρθούν εκεί και θα τους καλέσει να αποφασίσουν για τη συνέχεια του αγώνα τους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ