Σάββατο 9 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΓΕΦΥΡΑ ΕΥΗΝΟΥ
Ηρθαν και νέες δυνάμεις

Με νέες δυνάμεις να συρρέουν και να ενισχύουν το μπλόκο των αγροτών στη γέφυρα του Εύηνου και την απόφασή τους - προχτές μετά από γενική συνέλευση - να κλιμακώσουν και να συντονίσουν από κοινού την πάλη τους με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους αγρότες της χώρας, οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας παραμένουν στο μετερίζι του αγώνα που έστησαν από την αρχή της περασμένης εβδομάδας.

Η οργή και η αγανάκτηση των αγροτών μετά την απροκάλυπτη κοροϊδία της κυβέρνησης να μην ικανοποιήσει ούτε ένα από τα δίκαια αιτήματα που προβάλλουν μετουσιώνεται σε συνέχιση του αγώνα - όπως αποφασίστηκε από την προχτεσινή γενική συνέλευση - και θα καθοριστεί από τη σημερινή συνάντηση των αγροτών στα Τέμπη. Παρά την κούρασή τους, οι αγρότες δεν είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν στα σπίτια τους με άδεια χέρια και δηλώνουν αποφασισμένοι να αποσπάσουν μέσα από τον αγώνα τους ένα σημαντικό κομμάτι των διεκδικήσεών τους για να μπορέσουν να συνεχίσουν να δουλεύουν στα χωράφια τους.

Χτες το απόγευμα οι αγρότες του νομού προχώρησαν - συνεχίζοντας τη μορφή πάλης που έχουν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα - σε αποκλεισμό του εθνικού δρόμου Ιωαννίνων - Αντιρρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ