Πέμπτη 14 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Στην Αττική συνεχίζονται οι συσκέψεις και οι εκδηλώσεις για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα γι' αυτές τις μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στη 1 μ.μ., η ΚΟΒ Ψυχιατρικών Νοσοκομείων της ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ΨΝΑ - Δαφνί. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, Γραμματέας της ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας. Θα προβληθεί και βίντεο.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Αγίας Τριάδας της ΤΟ Πειραιά καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Νεάπολης του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στην πλατεία Μήτσου Παπαρήγα (πρώην Αναλήψεως). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Παπαδόπουλος, Γραμματέας της ΚΟΒ Νεάπολης, και ο Στέλιος Μπενετάτος, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Το Σάββατο 16 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ καλεί στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Ε' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ καλεί στην πλατεία Θεμιστοκλή (Ταμπούρια). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στο θεατράκι του ΠΠΙΕΔ Ν. Φιλαδέλφειας (λεωφ. Δεκελείας 152 και Ατταλείας). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Ηρακλείου καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος, Ν. Ηράκλειο). Θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος της ΚΕ.

Συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Λαϊκό Στέκι της πλατείας Ταραμπούρα της Πάτρας, θα γίνει σύσκεψη των ΚΟΒ της περιοχής της ΤΕ Αχαΐας. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μελάς, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 6.30 μ.μ., στο καφέ ουζερί «Remezzo» στην παραλία των Νέων Ρόδων, θα μιλήσει ο Θοδωρής Βλάχος, Γραμματέας της ΤΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., ανοιχτή σύσκεψη θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στο Πάρκο Κρήτης (Μηνά Πατρικίου) με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., θα γίνει σύσκεψη στα νέα γραφεία της ΚΟΒ Χορτιάτη με ομιλητή τον Γιώργο Σοφιανό, μέλος της ΤΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ηράκλειο, θα γίνει πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Νίκαιας, με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος του ΤΓ Ηρακλείου.

Το Σάββατο 16 Απρίλη

-- Στις 7 μ.μ., οι Τομεακές Οργανώσεις Καβάλας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ οργανώνουν σύσκεψη - συζήτηση, με τίτλο «Συναγερμός! Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο!», στην αίθουσα του κινηματογράφου «OSCAR». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ευρωβουλευτής.

-- Στις 6 μ.μ, στο Ηράκλειο, θα γίνει εκδήλωση της ΚΟ Υγείας με θέμα «"Νέο" ΕΣΥ - φτιαγμένο από τα παλιά υλικά της εμπορευματοποίησης. Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία των σύγχρονων αναγκών μας», στην Ανδρόγεω, με ομιλητή τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 17 Απρίλη

Εκδήλωση ενάντια στον πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας οργανώνει η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., στην πλατεία - Πάρκο Κήπου. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ