Παρασκευή 22 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η ενίσχυση του ΚΚΕ υπόθεση του λαού

Μέλη και φίλοι του Κόμματος προσέφεραν έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Μέλη και φίλοι της Τομεακής Οργάνωσης Εύβοιας προσφέρουν 1.100 ευρώ ως πρώτη δόση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στο ΚΚΕ.

Οπως σημειώνουν: «Νιώθουμε περήφανοι για το Κόμμα μας και τη στάση που κρατάει απέναντι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία. Για την αλύγιστη στάση του απέναντι στην εμπλοκή της χώρας μας, στην ένταση του αντικομμουνισμού και του αυταρχισμού.

Εχουμε πλήρη συνείδηση των νέων και αυξημένων καθηκόντων που προκύπτουν για το Κόμμα μας σε αυτές τις συνθήκες, για να διεξάγει απρόσκοπτα την πολιτική του δραστηριότητα, τη δουλειά διαφώτισης μέσα στον λαό και τη διεθνιστική του δράση.

Για αυτό καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος στην Εύβοια να ενισχύσουμε οικονομικά το Κόμμα. Ξέρουμε ότι το κάλεσμα γίνεται σε μια δύσκολη περίοδο για τον λαό μας. Ομως η ενίσχυση του ΚΚΕ παραμένει υπόθεση του λαού, ακόμα και από το υστέρημά μας, προϋπόθεση για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας».

Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστεί η προσφορά μελών και φίλων του Κόμματος καθώς και άλλων λαϊκών ανθρώπων που εκτιμούν το ΚΚΕ και θα ανακοινωθεί η δεύτερη δόση οικονομικής ενίσχυσης του Κόμματός μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ