Παρασκευή 22 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΡΑ25
Νέο επεισόδιο διαγραφών και αποχωρήσεων

Νέες αποχωρήσεις και διαγραφές σημειώθηκαν στο ΜέΡΑ25. Επίκεντρο αυτήν τη φορά ήταν η διαγραφή του Ανδρέα Καραχάλιου, μέλους του κόμματος στην Οργάνωση του Νοτίου Τομέα Αθηνών, αλλά και μελών που τον υποστήριξαν, τα οποία είτε διαγράφηκαν είτε μπήκαν σε αναστολή και έπειτα αποχώρησαν από το ΜέΡΑ25.

Η τριβή ξεκίνησε όταν προτάθηκε η διαγραφή του Α. Καραχάλιου για επίδειξη «ανάρμοστης συμπεριφοράς προς την Επιτροπή Δεοντολογίας» και λόγω «βαθιών πατριαρχικών αντιλήψεων», με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η έφεση που κατέθεσε «πάγωσε» με παρέμβαση Βαρουφάκη, αφήνοντας αιχμές πως «ενόψει του συνεδρίου και επειδή γνώριζαν πολύ καλά ότι επεξεργάζεται η βάση, στην οποία ανήκω, προτάσεις για αλλαγή άρθρων του καταστατικού, οι οποίες θα ψηφίζονταν από την πλειοψηφία των μελών, μεθοδεύτηκε η αποπομπή μου».

Το ΜέΡΑ25, από την πλευρά του, μίλησε για συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες που ήρθαν στα αρμόδια όργανα και «σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουν την πολιτική εργαλειοποίησή τους. Οσοι το κάνουν αυτό, απλά επιβεβαιώνουν την ορθή πολιτική εκτίμηση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΜέΡΑ25».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ