Παρασκευή 22 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Περιοδείες και εξορμήσεις για την ακρίβεια

Βαρβάκειος
Βαρβάκειος
Περιοδεία στη Βαρβάκειο Αγορά πραγματοποίησε χτες κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ συζήτησε με επαγγελματίες, εργαζόμενους και όσους πραγματοποιούσαν τα ψώνια τους εκείνη την ώρα. Οι συζητήσεις αφορούσαν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις, όπως τον πόλεμο και το κύμα ακρίβειας που «ματώνει» τις λαϊκές οικογένειες. Μοιράστηκε πλατιά το φυλλάδιο του ΚΚΕ για την ακρίβεια, ενώ όπως επισημάνθηκε από τους επαγγελματίες, η κίνηση στην αγορά είναι ιδιαίτερα μικρή και οι αγοραστές παραπάνω από διστακτικοί. Το κλιμάκιο του ΚΚΕ τόνισε την ανάγκη να ενταθεί ο αγώνας για να παρθούν τώρα μέτρα ανακούφισης του λαϊκού εισοδήματος, ενίσχυσης των εργαζομένων, μικρών επαγγελματιών και λαϊκών νοικοκυριών.

Στη Θεσσαλονίκη, εξόρμηση στα διόδια των Μαλγάρων με το φυλλάδιο του Κόμματος για την ακρίβεια και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο πραγματοποίησε χτες το απόγευμα η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, μεταφέροντας με αυτόν τον τρόπο μαζικά το κάλεσμα του Κόμματος για την οργάνωση της πάλης και της λαϊκής διεκδίκησης για μέτρα προστασίας του λαού, για την απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τον πόλεμο.

Αντίστοιχη εξόρμηση προγραμματίζεται σήμερα Παρασκευή από την ΤΟ Λαγκαδά, στα διόδια της περιοχής, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη καθημερινές παρεμβάσεις από όλες τις Οργανώσεις της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Μάλγαρα
Μάλγαρα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ