Τρίτη 22 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση γιορτάζει την απόκτηση ιδιόκτητων γραφείων
  • Στη Χαλκίδα την Κυριακή 27 Νοέμβρη, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα
  • Συναυλία με τους Μανόλη Ανδρουλιδάκη και Ρίτα Αντωνοπούλου

Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, τιμώντας τα 104 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και γιορτάζοντας την απόκτηση ιδιόκτητων γραφείων στη Χαλκίδα, οργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, την Κυριακή 27 Νοέμβρη, στις 11.30 π.μ., στο δημοτικό κλειστό γήπεδο Χαλκίδας «Μελίνα Μερκούρη» (κολυμβητήριο).

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον Θύμιο Καψή (Ανάποδο) από τη θεατρική ομάδα της ΟΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ και συναυλία - αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι με τους Μανόλη Ανδρουλιδάκη και Ρίτα Αντωνοπούλου.

Νωρίτερα, στις 10.30 π.μ., την Κυριακή 27 Νοέμβρη, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ στη Χαλκίδα, στην οδό Δημ. Σαμαρτζή 24 και Γκορτζή.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που «σφραγίζει» την ολοκλήρωση του μεγάλου στόχου της Κομματικής Οργάνωσης για την απόκτηση δικών της γραφείων, στην έδρα της, τη Χαλκίδα. Η Κομματική Οργάνωση κατάφερε να αντεπεξέλθει στην ηθική δέσμευση που ανέλαβε απέναντι στην αδελφή του Θύμιου Καψή (Ανάποδου), που με την εισφορά της έβαλε το πρώτο λιθαράκι για να αποκτήσει το ΚΚΕ δικά του γραφεία στην πόλη της Χαλκίδας. Χιλιάδες ακόμα με την εθελοντική τους εργασία, την εισφορά τους με κάθε τρόπο, την οικονομική ενίσχυση, συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του καθήκοντος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ