Τετάρτη 20 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αιχμές Κόκκαλη

Επίθεση κατά εκδοτών και πολιτικών εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος της INTRACOM, Σ. Κόκκαλης.

Αναφερόμενος στον εκδότη της εφημερίδας «Καθημερινή», είπε: «Υπάρχουν κάποιοι, όπως ο κ. Αλαφούζος, που έχει ομολογήσει ότι συνδέεται με τη διαπλοκή, αφού έχει καταθέσει χρήματα σε λογαριασμό λιβεριανής εταιρίας, η οποία αποδείχτηκε ότι συνδέεται με τη ΝΔ». Ζήτησε, δε, να ανοίξουν οι λογαριασμοί της «Mayo», στους οποίους, όπως είπε, έχουν κατατεθεί χρήματα και από άλλους.

Πρόσθεσε ότι όλες οι διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον του και εναντίον των εταιριών του ομίλου τα τελευταία χρόνια, πάνω από 20, κατέρρευσαν ενώπιον της τακτικής Δικαιοσύνης. Χαρακτήρισε αστήριχτες τις κατηγορίες για τον τρόπο διάθεσης των κεφαλαίων που άντλησε η INTRACOM από την κεφαλαιαγορά.

Η απάντηση της ΝΔ

«Για την προσωπική διαδρομή του κ. Κόκκαλη δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Ασχολείται, ήδη, η Δικαιοσύνη. Κατά τα λοιπά, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό το ότι οι ισχυρισμοί του κ. Κόκκαλη απολύτως συμπίπτουν με όσα κατά καιρούς λέει η κυβέρνηση Σημίτη - Λαλιώτη». Με αυτή τη φράση, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Θ. Ρουσόπουλος, τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της «Ιντρακόμ», επικαλούμενος ότι «αναφέρθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση», η οποία, κατά τα άλλα, «έχει δηλώσει ότι δεν προσωποποιεί τα θέματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ