Τρίτη 9 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΜΕ
Ενίσχυση της πολύμορφης δράσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τρίμηνη οικονομική εξόρμηση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, που ξεκίνησε τον Μάρτη και ολοκληρώνεται τον Απρίλη. Καθημερινά εκατοντάδες συνδικαλιστές και εργαζόμενοι διακινούν το κουπόνι της οικονομικής ενίσχυσης μέσα στα εργοστάσια, στα γιαπιά, στους χώρους εργασίας και στις γειτονιές. Καλούν τους εργαζόμενους και με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουν το ΠΑΜΕ, ώστε να αντεπεξέλθει ακόμα πιο δυνατό στην οργάνωση του αγώνα της εργατικής τάξης.

Μιλώντας στον «Ρ» ο Γιώργος Κρίκας, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, σημείωσε ότι η νέα πολύμορφη δράση του ΠΑΜΕ απαιτεί νέα αυξημένα οικονομικά μέσα, για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση κεφαλαίου, κυβέρνησης, ΕΕ. Την αντεπίθεση του συνδικαλιστικού κινήματος στη νέα αντιασφαλιστική κυβερνητική λαίλαπα. Την επιτυχή οργάνωση της 3ης Πανευρωπαϊκής Συνδικαλιστικής Συνδιάσκεψης (1 και 2 Ιούνη στην Αθήνα).

Γι' αυτό το λόγο, ο συνδικαλιστής καλεί τις ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις, όλα τα στελέχη, τους φίλους και οπαδούς του ΠΑΜΕ να βοηθήσουν στην επιτυχία της λαχειοφόρου κλήρωσης. «Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας είναι μονόδρομος για το ταξικό κίνημα. Με επιμονή, συνέπεια και αποφασιστικότητα, είναι ανάγκη να αναδείξουμε τη λαχειοφόρο κλήρωση ως μέρος της συνολικής μαζικής - ταξικής δραστηριότητάς μας», τόνισε.

Να σημειώσουμε ότι ο τυχερός αριθμός του λαχνού θα είναι ο αντίστοιχος πρώτος αριθμός της κλήρωσης του λαϊκού λαχείου στις 4 Ιούνη 2002 και θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο PASSAT 1600 cc.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ