Πέμπτη 13 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΟΛΟΣ
Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία

Τραγικό δυστύχημα έγινε χτες λίγο πριν το μεσημέρι στη σιδηροδρομική διάβαση στα Μελισσάτικα (μερικές εκατοντάδες μέτρα πριν τον κόμβο Μελισσάτικων), όταν αναβάτης δίκυκλης μοτοσικλέτας παρασύρθηκε από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο από Βόλο προς Λάρισα και τον διαμέλισε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της μοτοσικλέτας φέρεται να παραβίασε τις μπάρες της διάβασης που ήταν κατεβασμένες, σύμφωνα με μαρτυρίες, με συνέπεια ο μηχανοδηγός του τρένου να μην μπορεί να αντιδράσει και να τον παρασύρει, σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Hellenic Train, «δίκυκλο όχημα (μοτοσικλέτα) παραβίασε τις μπάρες λίγο έξω από τον σταθμό του Βόλου και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 11575 που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος - Λάρισα και στην οποία επέβαιναν 26 επιβάτες».

Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβέστες που περισυνέλεξαν τον άτυχο άνδρα, ο οποίος παρασύρθηκε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τη διάβαση, ενώ το δίκυκλο παρασύρθηκε σε ακόμη μεγαλύτερη απόσταση στο μπροστινό μέρος του τρένου. Η σορός του άτυχου δικυκλιστή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου. Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και συνέχισαν το ταξίδι τους προς Λάρισα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ