Πέμπτη 13 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
BASKET LEAGUE
Επίσημη η επιστροφή Παπαπέτρου στον ΠΑΟ

Ξανά παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα από χθες ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο διεθνής παίκτης θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» μετά από μία σεζόν (2022 - 2023), κατά την οποία αγωνίστηκε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Παπαπέτρου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εξέλιξη, τονίζοντας ότι η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό τού δίνει τεράστιο κίνητρο.

Ολυμπιακός: Εξετάζει την περίπτωση Σίκμα

Την περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ Λουκ Σίκμα (2,03 μ.) φέρεται ότι εξετάζουν στον Ολυμπιακό ως στόχο για ενίσχυση στη θέση 4, πέραν της παρουσίας του Πίτερς, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ για το ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς. Οι «ερυθρόλευκοι» προσανατολίζονται στη λύση Σίκμα μετά το «ναυάγιο» στην προσπάθεια απόκτησης του πρώτου τους στόχου, του Σέρβου Νίκολα Μίροτιτς (οδεύει προς Μονακό ή Αρμάνι).

Κολοσσός Ρόδου: Απέκτησε τον Πετρόπουλο

Μετά από μία διετία ως παίκτης της ΑΕΚ, ο Ανδρέας Πετρόπουλος μετακομίζει στη Ρόδο για λογαριασμό του Κολοσσού. Ο νεαρός διεθνής παίκτης ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του νησιού για σύναψη συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ