Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Ζημιές από την κακοκαιρία στους δήμους Ερμιονίδας και Επιδαύρου

Πολλά προβλήματα σε αρκετές περιοχές και της Αργολίδας, και συγκεκριμένα στους δήμους Ερμιονίδας και Επιδαύρου, δημιουργήθηκαν από τις βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο, στα χωριά Πόρτο Χέλι, Σαλάντι, Κοιλάδα, στην Ερμιόνη, όπως και στην πρωτεύουσα του δήμου, Κρανίδι, πλημμύρισαν σπίτια.

Μόνο στο Κρανίδι έγιναν 25 κλήσεις στην Πυροσβεστική για βοήθεια και μέχρι χθες το πρωί είχαν γίνει 15 αντλήσεις υδάτων. Χρειάστηκε επίσης να μεταφερθούν 2 άτομα σε ασφαλή σημεία, ενώ έκλεισε η είσοδος του Κρανιδίου στον δρόμο που το συνδέει με το Λυγουριό.

Ζημιές σημειώθηκαν και στο οδικό δίκτυο, όπως και σε υποδομές και καλλιέργειες που σκεπάστηκαν από νερό και φερτά υλικά, ενώ σημειώθηκαν διακοπές υδροδότησης.

Σε σημεία καταστροφών βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ερμιονίδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Βασίλης Σαράντος, υπογραμμίζοντας ότι οι ζημιές που παρατηρήθηκαν σε αυτές τις περιοχές είναι συχνό φαινόμενο, αφού το απαραίτητο αντιπλημμυρικό έργο που είχε ξεκινήσει είναι χωρίς μελέτη και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα!

Στον δήμο Επιδαύρου σημειώθηκαν κατολισθήσεις σε επαρχιακά δίκτυα, καθώς και στον δρόμο που συνδέει την Επίδαυρο με τον Γαλατά και τον Πόρο, σε σημείο του οποίου είχε εγκλωβιστεί χθες το πρωί και μια νταλίκα.

Στις περιοχές που αντιμετώπισαν προβλήματα βρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Ναπολέων Μπουρδάκος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ