Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και περιοδείες υποψηφίων

Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ. στην Καισαριανή, στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή, θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωσης». Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος.

-- Στις 8 μ.μ. στο Μαρούσι, στο δημαρχείο (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα), θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Δράκος και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Τζίμας.

-- Στις 8 μ.μ. στο Ελληνικό - Αργυρούπολη, στη Θεατρική Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» (Ολυμπίας 90), θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ιωαννίδης και η Εύη Γεωργιάδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νότιου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ. στην Ερέτρια, στο cafe «Απολλώνιο», θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ερέτριας. Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Ασημίνα Καραμπέτσου και θα απευθύνουν χαιρετισμούς οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δημήτρης Λιάσκος και Κατερίνα Γεωργιάδη - Καλογιάννη.

-- Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Λοκρών θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό της στο εκλογικό της Κέντρο στην Αταλάντη. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών Θωμάς Καρατράντος και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 8 μ.μ. ο Σωτήρης Παρίσης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, θα χαιρετίσει συγκέντρωση στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο δήμαρχος Πάτρας και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Κώστας Πελετίδης.

-- Στις 7.30 μ.μ. ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα παρευρεθεί στην ημερίδα εργατικών σωματείων για τα εργατικά «ατυχήματα», στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ