Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Περιοδείες σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους

Περιοδείες σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους πραγματοποιεί αυτές τις μέρες η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Η Αγλ. Κυρίτση και ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τίμος Χατζηλαγός, μαζί με στελέχη και υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, επισκέφτηκαν χτες τα χωριά Μυτιληνιούς, Χώρα και Πυθαγόρειο. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους, μοίρασαν τις διακηρύξεις των δύο συνδυασμών, επισκέφθηκαν καταστήματα, μίλησαν με εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, αλλά και με επισκέπτες του νησιού.

Στην Ικαρία, η Αγλ. Κυρίτση τόνισε πως από αυτό το νησί η «Λαϊκή Συσπείρωση» ξεκινά «ένα όμορφο και ελπιδοφόρο ταξίδι, ένα ταξίδι γεμάτο αποφασιστικότητα και αγώνα, γεμάτο πείσμα και δύναμη να αντισταθούμε, να σταματήσουμε αντιλαϊκές πολιτικές και να ανοίξουμε τον δρόμο για καλύτερες μέρες για τους νησιώτες και τα 10 νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε συναντήσεις με φορείς και συλλόγους στο νησί, επισκέψεις σε χωριά και συζήτηση με τους Ικαριώτες για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ