Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Στο Φεστιβάλ που θυμίζει ότι «τις μέρες μας που θέλουμε εμείς, τις φτιάχνουμε»

Η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της Κεντρικής Σκηνής

«Πάλι ανάμεσά σας, σε αυτό το εμβληματικό Φεστιβάλ», ήταν τα πρώτα λόγια της Νατάσσας Μποφίλιου από σκηνής... Ενα Φεστιβάλ που θυμίζει ότι «τις μέρες που θέλουμε εμείς, τις φτιάχνουμε», κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Και σειρά πήραν τα τραγούδια. Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία και όχι μόνο... «Μάγεψε» στη «Συναυλία» της Λίνας Νικολακοπούλου και του Νίκου Αντύπα που πρωτοερμήνευσε η Χαρούλα Αλεξίου, αλλά και στο «Survivor» των Destiny' s child. Τραγούδια που θυμίζουν ότι «έρχονται οι μέρες του φωτός, μια εποχή τελειώνει...».

Με τη μοναδική της παρουσία, τη σπουδαία φωνή της, το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της για, σχεδόν, δύο ώρες δημιούργησε έναν μοναδικό διάλογο με το κοινό όλων των ηλικιών. Και πράγματι, κατάφερε μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τους υπέροχους μουσικούς να μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι σε ένα φωτεινό πρωινό, στην πόλη, σε μια ελεύθερη αγκαλιά, σε μια διαδήλωση, σε τραγούδια που λένε: «Αυτή είναι η ιστορία των δικών μου - κι η δική μου», γιατί έτσι «θα ξορκίσουμε τις σιωπές μας».

Η Νατάσσα Μποφίλιου αποχαιρέτησε το κοινό ευχαριστώντας για ακόμη μια φορά την ΚΝΕ. «Είμαστε εδώ, γιατί πιστεύουμε στον αγώνα, στην αλληλεγγύη, στην οργάνωση, γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό».




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ