Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Στηρίζουν «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Στρατής Μπαλάσκας και η Μίνα Αδαλή

«

Με την Νίκη Τσιριγώτη, με κόκκινα γαρίφαλα στον νου, στην καρδιά και στην κάλπη της Κυριακής», τονίζουν οι τοπικοί σύμβουλοι Μυτιλήνης Στρατής Μπαλάσκας και Μίνα Αδαλή, οι οποίοι εκλέχθηκαν το 2019 με την παράταξη «Δημοκρατική Μυτιλήνη», εκφράζοντας τη στήριξή τους στη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μεταξύ άλλων στη δήλωσή τους αναφέρουν:

«(...) μια βδομάδα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θεωρούμε ότι δημόσια πρέπει να τοποθετηθούμε ενάντια στον διχασμό, στη μισαλλοδοξία, στα ρατσιστικά και ακροδεξιά μορφώματα που "ξεπλένονται" στην προσπάθεια κάποιοι να προσεταιριστούν τις ψήφους των λαϊκιστικών και ακροδεξιών κομμάτων - μορφωμάτων που στις τελευταίες εθνικές εκλογές έφτασαν στα όρια του δήμου Μυτιλήνης το 12%. Τους "ξεπλένουν" όπως ξεπλένουν και τη θλιβερή για τον τόπο περίοδο της θητείας του Στρατή Κύτελη. Οι εκλογές γίνονται χωρίς καμιά αναφορά στα όσα έγιναν και προπάντων στα όσα δεν έγιναν στην πόλη και τα χωριά του δήμου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. (...)

Καλούμε όλους και όλες που βρεθήκαμε δίπλα στα κινήματα και τους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Στηρίζουμε τον συνδυασμό της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στον δήμο Μυτιλήνης με υποψήφια δήμαρχο την Νίκη Τσιριγώτη.

Καλούμε το ίδιο να πράξουν και να το αποδείξουν με "κόκκινα γαρίφαλα" στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής όλες και όλους που πιστεύουν ότι η ανάπτυξη του τόπου μας απαιτεί αγώνες για τις αναγκαίες εκείνες ριζικές τομές».

(Ολόκληρη η δήλωση στο «902.gr»)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ