Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Μήνυμα εκλογικής ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Από την Καβάλα των αγωνιστικών παραδόσεων και των σύγχρονων εμβληματικών αγώνων ενός λαού που δεν το βάζει κάτω, στάλθηκε το μήνυμα της εκλογικής ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Περιφέρεια και δήμο, την περασμένη Τρίτη, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο Διονύσης Κλάδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο,τι κέρδισε ο λαός μας το κέρδισε με τον αγώνα του και οι δυνάμεις μας είχαν τη δική τους ξεχωριστή συμβολή σε αυτόν. Οπως στον αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή του Λειβαδίτη στην Ξάνθη ή στα περσινά καμένα της Δαδιάς, αγώνας που κέρδισε! `Η, αντίστοιχα, οι μεγάλες κινητοποιήσεις για την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία της Δράμας και της Ξάνθης, που όλο και κάτι κέρδιζαν κάθε φορά που κινητοποιούνταν ο λαός αυτών των περιοχών, όπως ακόμα και στο μακρινό Τρίγωνο του Βόρειου Εβρου που ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι για να μην κλείσει το μοναδικό Κέντρο Υγείας στην περιοχή και κέρδισαν. Είναι μερικά από τα παραδείγματα του προηγούμενου διαστήματος που έχουμε στην περιοχή, μαζί βέβαια με αυτά της Καβάλας, τους σημαντικούς αγώνες που αναπτύχθηκαν εδώ και τους γνωρίζετε πολύ καλά, αφού και εσείς ήσασταν οργανικό μέρος, συμβάλλατε για να αναπτυχθούν με όλες σας τις δυνάμεις».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Χρήστος Ποτόλιας, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, ο οποίος από την πλευρά του αναφέρθηκε στο κλίμα υποσχεσιολογίας που καλλιεργούν οι υπόλοιπες παρατάξεις, που «κατάντησε πρόκληση αλλά συγχρόνως και φαρσοκωμωδία», την ώρα που «διαπιστώνουμε σε κάθε βήμα που κάνουμε σε περιοδείες σε πόλη και χωριά ότι η δυσαρέσκεια είναι πολύ μεγάλη, σιγοβράζει η οργή του κόσμου, από παντού ακούς προβλήματα, υπάρχει οργή και στους νεοδημοκράτες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ