Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δήλωση στήριξης από τον Στέφανο Φούσκη, πρώην δήμαρχο Νέας Ιωνίας Βόλου

Σε δήλωσή του ο Στέφανος Φούσκης, πρώην δήμαρχος Ν. Ιωνίας Βόλου, εκφράζει τη στήριξή του στη «Λαϊκή Συσπείρωση» σημειώνοντας ανάμεσα σε άλλα τα εξής:

«Οι εκλογές της Κυριακής για δημοτικές και περιφερειακές αρχές αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για τον λαό του Βόλου, της Νέας Ιωνίας, της Θεσσαλίας γενικότερα, να τιμωρήσει τους υπεύθυνους που μαυρίζουν τις ζωές μας. Ολους αυτούς, τα αστικά πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν διαχρονικά αυτόν τον τόπο και τους υποψηφίους τους σε δήμους και Περιφέρειες, που άφησαν τα σπίτια μας και τις περιουσίες μας ανοχύρωτες μπροστά στις φυσικές καταστροφές, γιατί βλέπουν τα λαϊκά δικαιώματα ως κόστος.

Για να "ξεπλύνουν" τις ευθύνες τους όλοι αυτοί εμφανίζονται σήμερα με τη μάσκα του "ανεξάρτητου", είτε πρόκειται για τους τωρινούς δημάρχους και περιφερειάρχες είτε για όσους επιζητούν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Το βράδυ της Κυριακής όλοι αυτοί θα τρέχουν να προσθέσουν στον χάρτη μπλε, πράσινα και ροζ σημαιάκια. Θα κάνουν πέρα την "ανεξαρτησία" και τα όμορφα λόγια για να συνεχίσουν το ίδιο χιλιοπαιγμένο αντεργατικό έργο σε βάρος μας.

Η μόνη δύναμη που δεν κορόιδεψε ποτέ τον λαό, που ανέδειξε έγκαιρα και ολοκληρωμένα όλα τα προηγούμενα χρόνια τις τεράστιες ελλείψεις αντιπλημμυρικών και αντιπυρικών έργων, που συγκρούστηκε με τις επιλογές των δημοτικών και περιφερειακών αρχών ενάντια στα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα και με την ψευτο-αντιπολίτευση των εκλεγμένων των άλλων παρατάξεων είναι η "Λαϊκή Συσπείρωση".

Οσο πιο πολλά ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο πέσουν στην κάλπη, όσο πιο πολλοί αγωνιστές της "Λαϊκής Συσπείρωσης" εκλεγούν στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια, τόσο πιο ισχυρό αποκούμπι θα έχει ο λαός την επόμενη μέρα.

Με την πείρα ενός ανθρώπου που για χρόνια βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της πάλης στα δημοτικά ζητήματα, σας καλώ να κάνετε ένα αποφασιστικό βήμα την επόμενη Κυριακή. Να μετατρέψετε τη στεναχώρια σας και την οργή σας σε απόφαση αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Ανεξάρτητα από τις όποιες επιμέρους διαφωνίες σας, να στηρίξετε τη "Λαϊκή Συσπείρωση" τόσο στον δήμο Βόλου, όσο και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Γιατί μόνο ο λαός με τους αγώνες του μπορεί να σώσει τον λαό και η "Λαϊκή Συσπείρωση" είναι σάρκα από τη σάρκα του λαού μας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συγχαρητήρια μηνύματα από Κομμουνιστικά Κόμματα(2023-10-20 00:00:00.0)
Συγχαρητήρια επιστολή στο ΚΚΕ από τον πρέσβη της Παλαιστίνης(2023-10-17 00:00:00.0)
Σε μαζική συγκέντρωση στη Ν. Ιωνία μίλησε χτες ο Δ. Κουτσούμπας(2019-05-14 00:00:00.0)
Σε εγκατάλειψη η σχολική στέγη στον Βόλο(2018-12-13 00:00:00.0)
Σήμερα στο Βόλο(2014-02-19 00:00:00.0)
Στο Βόλο(2014-02-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ