Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο Αιγάλεω

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο Αιγάλεω, στην πλατεία Εσταυρωμένου.

Παρευρέθηκαν ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, η Βιβή Δάγκα, βουλευτής Δυτικού Τομέα και μέλος της ΚΕ, και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικού Τομέα Μαρία Κουρέα και Φιλιώ Παπαμιχαήλ.

Από το βήμα της συγκέντρωσης ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα, κάλεσε τους παρευρισκόμενους τις τελευταίες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές να δώσουν τη μάχη ώστε να βγει πιο ενισχυμένη η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Αττικής και στον δήμο Αιγάλεω, ώστε από καλύτερη θέση ο λαός να μπορεί να παλέψει για τις ανάγκες του, αλλά και να πάρει απάντηση η κυβέρνηση που διά στόματος Μητσοτάκη καλεί η χώρα να ξαναβαφτεί μπλε, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτη το αντιλαϊκό της έργο.

Ο λαός της Δυτικής Αθήνας, τόνισε ο Γ. Στεφανάκης, γνωρίζει ότι τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» απαρτίζονται από αγωνιστές, που ήταν μπροστά σε όλους τους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες της προηγούμενης περιόδου, και αυτό αποτελεί εγγύηση ότι θα σταθούν μπροστάρηδες στους αγώνες που έρχονται.

Στην ομιλία του ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Αιγάλεω, ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι τις μέρες που απομένουν «δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσει παντού το κάλεσμα της "Λαϊκής Συσπείρωσης"». Αναφέρθηκε στην ευθύνη όλων των προηγούμενων διοικήσεων για την κατάσταση της πόλης: Την υποβάθμιση και υποστελέχωση των υπηρεσιών για να κάνουν οι εργολάβοι πάρτι. Τη μείωση των παιδικών σταθμών, που έγινε πάνω από μια δεκαετία και διατηρήθηκε από όλες τις μέχρι τώρα διοικήσεις, με αποτέλεσμα το 2023 να μένουν εκτός πάνω από 140 βρέφη. Την κατάσταση με τη σχολική στέγη, όπου παραμένουν εδώ και 4,5 χρόνια 5 σεισμόπληκτα σχολεία, χωρίς να έχει γίνει καμία εργασία συντήρησής τους.

Ανέδειξε δε ότι οι διάφορες μεταγραφές μεταξύ των συνδυασμών ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, που χωράνε μέχρι και φασίστες, δείχνουν τη σύμπλευσή τους για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Κλείνοντας τόνισε ότι όποιος λαϊκός άνθρωπος έχει αγανακτήσει από αυτήν την κατάσταση, στις 8 Οκτώβρη έχει επιλογή: Να ψηφίσει «Λαϊκή Συσπείρωση», τη μόνη δύναμη που μπορεί να εκφράσει δυναμικά το Αιγάλεω των πολλών, κόντρα στα κέρδη των λίγων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εμποδίστηκε η έξωση πενταμελούς οικογένειας(2023-09-21 00:00:00.0)
Περιοδείες σε πανεπιστήμια της Αττικής(2023-05-16 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ(2023-05-06 00:00:00.0)
Δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων(2023-04-22 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών(2014-04-24 00:00:00.0)
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Αθήνα(2010-07-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ