Σάββατο 7 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 8 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ισχυρή «Λαϊκή Συσπείρωση» σημαίνει 100% λαϊκή αντιπολίτευση

Περιοδεία του Β. Τομπουλίδη, υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, σε υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ

Σε υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ περιόδευσε την Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Τομπουλίδης, μεταφέροντας το κάλεσμα μαζικής, αποφασιστικής ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλους τους δήμους και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κόντρα στην πολιτική που ακολουθούν όλοι οι άλλοι και η οποία θυσιάζει τις ζωές και τα δικαιώματα των εργαζομένων για να ενισχύει τα κέρδη λίγων επιχειρηματικών ομίλων.

Μ' αυτόν τον τρόπο να δώσουν απάντηση και στο πέπλο σιωπής που έχει απλωθεί σε όλη την προεκλογική περίοδο, για να μην αποκαλυφθούν οι ουσιαστικές συγκλίσεις των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Να κρίνουν τι έκανε η διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια, όπως και οι υπόλοιποι, δήθεν ανεξάρτητοι υποψήφιοι, που υποστηρίχθηκαν είτε φανερά είτε έμμεσα από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ. Ασκησαν μια αντιλαϊκή πολιτική, στο πλάι της κυβέρνησης της ΝΔ. «Και στον δήμο Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια έχουν βάλει προτεραιότητες που δεν αφορούν τις δικές μας ανάγκες, όπως η τουριστικοποίηση της πόλης. Ξοδεύονται εκατομμύρια για αμφιβόλου ποιότητας σχεδιασμούς, διαγωνισμούς και αναπλάσεις. Και την ίδια ώρα δεν ιεραρχούν και δεν προχωρούν έργα για υποδομές ζωτικής σημασίας, όπως η αντιπλημμυρική προστασία και η αντισεισμική θωράκιση, κυρίως των σχολείων».

«Εμείς» - πρόσθεσε - «αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε έργα πολιτικής προστασίας, σύγχρονα ασφαλή σχολεία, οι ελεύθεροι χώροι να αποδοθούν στον λαό, ως μητροπολιτικά πάρκα, με υποδομές αθλητισμού, πολιτισμού, και όχι να παραδίδονται στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου με μόνιμο προσωπικό, και όχι παράδοσή τους στους εργολάβους. Σύγχρονες και ασφαλείς αστικές συγκοινωνίες, και όχι αμφιβόλου αποτελεσματικότητας φαραωνικά έργα όπως ο flyover κ.ά. Είτε είμαστε αντιπολίτευση είτε διοίκηση, αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί με τον λαό, μπροστάρη και πρωταγωνιστή για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ