Σάββατο 7 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 8 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Σε εργαζόμενους της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης μίλησε ο Γ. Πρωτούλης

Τώρα είναι η ώρα να γίνουν περισσότεροι οι αγωνιστές δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι στην Αττική, για να έχουν οι εργαζόμενοι αποκούμπι!

Στους εργαζόμενους στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μαζί του ήταν ο Βασίλης Βατίστας, υποψήφιος δήμαρχος Περάματος, ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Στέλιος Μπενετάτος (Πειραιά) και Γιώργος Μηλιώνης (Κεντρικού Τομέα). Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συνόδευσαν υποψήφιοί της σε δήμους και στην Περιφέρεια οι οποίοι εργάζονται στη Ζώνη, όπως ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης και ο Νίκος Κριεζής, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πειραιά.

«Τώρα είναι η ώρα να γίνουν περισσότεροι οι αγωνιστές δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Αττικής, σε κάθε δήμο, με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" πολύ πιο ψηλά!

Για να εκλεγούν περισσότεροι σύμμαχοι του λαού στις διεκδικήσεις για αξιοπρεπείς μισθούς, ανθρώπινα ωράρια εργασίας, θωράκιση και προστασία των πόλεων όπου ζούμε, ασφαλή σχολεία, δημόσια και δωρεάν Υγεία και Παιδεία, προστασία του περιβάλλοντος», τόνισε ο Γ. Πρωτούλης και συμπλήρωσε: «Να μην ψηφίσουμε απλά κάποιον γνωστό, αλλά ανθρώπους που τους ξέρουμε διότι είναι δίπλα μας, έχουν εμπειρία στα ζητήματα που απασχολούν συνολικά τις λαϊκές οικογένειες, που όλο το προηγούμενο διάστημα παλεύουν μαζί σας στους σημαντικούς αγώνες που δόθηκαν και εδώ στη Ζώνη».

«Μονάχα έτσι», συνέχισε, «θα βρουν τον μπελά τους η κυβέρνηση και αυτοί που υπηρετεί. Θα είναι μεγαλύτερο το πλέγμα των αγωνιστών δημάρχων και αιρετών που δεν θα επικαλούνται συνεχώς την αναρμοδιότητά τους, αλλά θα βγάζουν φωνή απέναντι σε νομοσχέδια όπως το τελευταίο που λέει για δουλειά 13 ώρες την ημέρα χωρίς υπερωρία, θα στηρίζουν όταν θα διεκδικεί ο εργαζόμενος με τα σωματεία Συλλογικές Συμβάσεις, αυξήσεις μισθών, μέτρα προστασίας στη δουλειά και τόσα άλλα σημαντικά για τη ζωή του».

Σχολίασε ότι στους δήμους και στις Περιφέρειες υπάρχει ένας «χορός» εκατομμυρίων, ο οποίος δεν αφορά έργα για τις λαϊκές ανάγκες, με τις απαραίτητες υποδομές να είναι εγκαταλελειμμένες, όπως τραγικά αναδείχθηκε όλο το καλοκαίρι, με τις τεράστιες καταστροφές, και επιβεβαίωσε πρόσφατα η κατάσταση με το ΟΑΚΑ.

«Μπροστά στο κέρδος δεν λογαριάζουν τίποτα», επεσήμανε ο Γ. Πρωτούλης και υπογράμμισε: «Φτάνει με το "πάμε κι όπου βγει". Ηρθε η ώρα να "πάμε αλλιώς"! Η δυσαρέσκεια, η οργή να γίνει οργανωμένη διεκδίκηση για ζωή, αξιοποιώντας και την ευκαιρία που έχουμε στις εκλογές για να φτάσουμε πολύ πιο ψηλά τη "Λαϊκή Συσπείρωση", που ξέρει να παλεύει και να νικά μαζί με τον λαό, έχει εμπιστοσύνη στη δύναμή του».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ (2023-10-06 00:00:00.0)
Αύριο Παρασκευή η ημερίδα (2019-05-09 00:00:00.0)
«Πειραιάς και αστικός σχεδιασμός. Η πρόταση του ΚΚΕ» (2019-05-08 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική (2019-04-17 00:00:00.0)
Δραστηριότητα στην Αττική για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές (2019-03-01 00:00:00.0)
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές (2019-01-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ