Σάββατο 7 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 8 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«Λαϊκή Συσπείρωση», επειδή η ελπίδα είναι στους αγώνες!

Νίκος Μπεάζογλου, πρώην δήμαρχος Δραπετσώνας

Ο Ν. Μπεάζογλου με τον Γ. Καλαμαρά, υποψήφιο δήμαρχο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Κερατσίνι - Δραπετσώνα
Ο Ν. Μπεάζογλου με τον Γ. Καλαμαρά, υποψήφιο δήμαρχο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Κερατσίνι - Δραπετσώνα
Στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη στηρίζω - ψηφίζω «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καλαμαρά και στην Περιφέρεια Αττικής με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιάννη Πρωτούλη.

Γιατί μόνο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στη διοίκηση του δήμου και την ισχυροποίησή της στην Περιφέρεια μπορεί να εξασφαλιστεί η οργανωμένη αντίσταση, η σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλες οι άλλες παρατάξεις και η σημερινή δημοτική αρχή.

Μόνο με περισσότερους εκλεγμένους δημάρχους, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μπορούμε να ελπίζουμε σε αγώνες που θα καταφέρουν μικρές ή μεγαλύτερες νίκες, σε όφελος της ζωής του λαού του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, αλλά και ευρύτερα.

Μόνο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο τιμόνι του δήμου μπορεί ο λαός να συγκρουστεί με τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που μας επιβάλλουν την «OIL ONE», το master plan της COSCO, τη ΜΕΑ στο Σχιστό. Να διεκδικηθεί ο χώρος των 640 στρεμμάτων, κάνοντας ένα αίτημα δεκαετιών πραγματικότητα και πολλά άλλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ