Σάββατο 7 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 8 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Να βρεθεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» στον β' γύρο

Με μια μεγάλη συγκέντρωση το απόγευμα της Παρασκευής μπροστά από το δημαρχείο της Πετρούπολης ολοκληρώθηκε το μαζικό προεκλογικό άνοιγμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με στόχο να γεμίσουν οι κάλπες την Κυριακή με χιλιάδες κόκκινα γαρίφαλα, να βρεθεί στον β' γύρο το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Βαγγέλη Σίμο.

Εκτός από τον υποψήφιο δήμαρχο, στη συγκέντρωση μίλησε ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, ενώ το άνοιγμα έκανε ο Θωμάς Κοτσαμπάς, πρώην δήμαρχος Πετρούπολης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

«Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη στην Περιφέρεια Αττικής! Γιατί ξέρουμε και μπορούμε. Ξέρουμε και να παλεύουμε και να νικάμε. Με πράξεις και όχι με λόγια. Είμαστε πιο έμπειροι, με περισσότερη γνώση και μεγαλύτερη απόφαση να αλλάξουμε τα πράγματα», τόνισε ο Γ. Πρωτούλης.

«Δίνουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή για να ξαναχαμογελάσει ο λαός της Πετρούπολης» σημείωσε ο Β. Σίμος και κάλεσε τους ανθρώπους του μόχθου να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του αγώνα και της ελπίδας, αυτό της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ