Παρασκευή 19 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με το ΚΚΕ αντεπίθεση για την Υγεία του λαού

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι τραγικές συνέπειες της στρατηγικής της ΕΕ σε Υγεία - Πρόνοια. Με το ΚΚΕ αντεπίθεση για την Υγεία του λαού» διοργανώνει την Τετάρτη 24 Απρίλη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Αττικής, στο Πολυδύναμο Κέντρο του 7ου Διαμερίσματος Αθήνας (Πανόρμου 59, Αμπελόκηποι).

Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους χώρους της Υγείας και Πρόνοιας.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Παρασκευή, οι ΚΟΒ Δημόσιας Υγείας, Ιδιωτικής Υγείας, 2ου και 3ου Διαμερίσματος Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Δεν μπαίνει τιμοκατάλογος στη ζωή! Υγεία κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα!». Η εκδήλωση θα γίνει στο κυλικείο του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου στις 7 μ.μ. και θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 22 Απρίλη εκδήλωση με θέμα «Δεν μπαίνει τιμοκατάλογος στη ζωή - Με το ΚΚΕ στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία για όλους» διοργανώνει η ΤΕ Αχαΐας στις 7.30 μ.μ., στον Πολυχώρο της «Ιχθυόσκαλας» στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ