Παρασκευή 19 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές

Σήμερα Παρασκευή

- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Σαμαράς» στη Λαμία, στην πλατεία Διάκου. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος.

- Στις 7 μ.μ. οι Κομματικές Οργανώσεις Σεπολίων και Κολωνού με θέμα «Καμία εμπλοκή στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ», στην αίθουσα της 4ης Δημοτικής Κοινότητας του δήμου Αθηναίων.

- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Νέας Ιωνίας στην πλατεία Καζαντζίδη. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τοπικού Συμβουλίου Αιανής. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής και μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού. Θα μιλήσει ο Νόντας Στολτίδης, μέλος του ΓΠ Δυτ. Μακεδονίας.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 10.30 π.μ. οι ΚΟ Εκπαιδευτικών Νότιας Αθήνας στο cafe «Μαντανία» (Λ. Αγίου Δημητρίου 17). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ακτύπης, στέλεχος του Κόμματος και μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ.

- Στις 12 μ. σύσκεψη με δικηγόρους στην Πάτρα, στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, υπεύθυνη του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας στην πλατεία Αγίας Μαρίνας, στο Β' ΚΑΠΗ Ν. Φιλαδέλφειας. Θα μιλήσει ο Φάνης Παρρής, μέλος της ΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Νεάπολης Νίκαιας στην πλατεία Κρήνης (Δημοκρατίας). Θα μιλήσει η Βικτώρια Κούτση, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ. στην Καστοριά, στην πλατεία Μακεδονομάχων. Θα μιλήσει ο Γιάννης Κανάτσιος, μέλος του ΓΠ Δυτ. Μακεδονίας.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟΒ Εμπόρων και Βιοτεχνών Λάρισας, με θέμα «Η πάλη των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ απέναντι στην επίθεση ΕΕ - κυβέρνησης - κεφαλαίου και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις «Μουσικές Διαδρομές». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. στο Λαϊκό Στέκι Ταραμπούρα Πάτρας. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, και θα χαιρετίσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Κυριακή 21 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ. η Τομεακή Οργάνωση Δυτ. Θεσσαλονίκης στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» (Λαγκαδά 221). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης.

- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Καλογρέζας - Αλσούπολης στην καφετέρια «Flame» (Δωδεκανήσου 61). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης.

- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Διρφύων - Μεσσαπίων στα Διατηρητέα (πλατεία Ψαχνών). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας.

- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Καλαβρύτων, στην Κλειτορία (καφέ «Μπαρμπαρέλα»). Θα μιλήσει ο Χρ. Δάβουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας. Θα χαιρετίσει η Βάνα Πατρινού.

- Στις 11 π.μ. η ΚΟΒ ΕΛΤΑ - Ταχυμεταφορών στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Πρόοδος» (Κορυτσάς 33, Αιγάλεω, σταθμός Μετρό «Αγία Μαρίνα»). Θα μιλήσει ο Αλέκος Περράκης, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Οργάνωσης Τηλεπικοινωνιών Αττικής.

- Στις 11.30 π.μ. η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης στην αίθουσα του ΤΕΕ. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Ασπρόπυργου στην πλατεία Αγίου Ελευθερίου στην Τρύπα Αλεπούς. Θα μιλήσει ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής του Κόμματος.

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Νάξου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα, υποψήφια ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ.

- Στις 9 μ.μ. στη Βούντενη Πατρών (καφενείο Σκιόεσσα). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μελάς, μέλος του Γραφείου της ΤΟ Αχαΐας και αντιδήμαρχος Πατρών, και θα χαιρετίσει ο Βαγγέλης Κατσακούλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής και αντιδήμαρχος Πατρέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ