Πέμπτη 2 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Θάνατος συνδικαλιστή

Παραμονή της Πρωτομαγιάς έχασε τη μάχη για τη ζωή το γνωστό συνδικαλιστικό στέλεχος της Θεσσαλονίκης, οργανωτικός γραμματέας του ΕΚΘ και μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ, Θανάσης Σιούλης, που εδώ και ενάμιση χρόνο υπέφερε από την επάρατο νόσο.

Τη βαθιά της λύπη εκφράζει η διοίκηση της ΓΣΕΕ. Επίσης, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης εκφράζει τη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα και σε έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε η κηδεία του να γίνει με δαπάνη του ΕΚΘ. Τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατό του εκφράζουν, επίσης, ο γραμματέας του ΕΚΘ Θεόδωρος Κυριακίδης και τα στελέχη του συνδυασμού ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Η κηδεία του Θανάση Σιούλη έγινε χθες το μεσημέρι στην εκκλησία της Οσίας Ξένης (περιοχή Χαριλάου). Ο Θανάσης Σιούλης διατέλεσε πρόεδρος του ΕΚΘ από το 1983 μέχρι το 1985 και από τότε εκλεγόταν συνεχώς στη διοίκησή του με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ. Επίσης διατέλεσε μέλος των διοικήσεων της ΓΣΕΕ τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ είχε συμμετάσχει και στην Εκτελεστική Επιτροπή και στο προεδρείο της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ