Παρασκευή 21 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ
Το δίκιο των εργατών αναγνωρίζεται σε όλη την Ελλάδα και αυτό «πονάει» την κυβέρνηση

Η κυβέρνηση κατάφερε και εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της να της γυρίσουν την πλάτη αλλά και συνεχίζοντας τη βαθιά αντεργατική της πολιτική κατάφερε να συσπειρώσει την εργατική τάξη και τα συνδικάτα της, τους αυτοαπασχολούμενους και τους φοιτητές να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στο έγκλημα που κάνετε στη ΛΑΡΚΟ, τόνισε η Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής του ΚΚΕ στην τοποθέτησή της.

«Ολους αυτούς που εδώ και ώρες βρίσκονται έξω από τη Βουλή και με υψωμένες τις γροθιές τους ενώνουν τις φωνές τους με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ» και όχι μόνο αυτοί, σημείωσε, «αλλά, από το πρωί, στην Πάτρα, στην Ημαθία, στο Κιλκίς και αλλού, έξω από τις πύλες των εργοστασίων οι εργαζόμενοι δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ».

Η Δ. Μανωλάκου συνέχισε λέγοντας πως «η κυβέρνηση φέρνει ένα κακουργηματικό νομοθετικό έκτρωμα για τη ΛΑΡΚΟ, επιχειρώντας να στείλει τους εργαζόμενους στην ανεργία και από πάνω τους κοροϊδεύει ότι το κάνει για το καλό τους. Ντροπή σας!», και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αγνόησε και περιφρόνησε μέχρι και την προσωρινή διαταγή που κέρδισαν οι εργαζόμενοι στα δικαστήρια να συνεχίσουν να εργάζονται στο εργοστάσιο, τονίζοντας πως θέλει να την κλείσει πάση θυσία, κάτι που γίνεται ξεκάθαρο και μέσα από την απαράδεκτη τροπολογία.

«Σας πονάει ότι αναγνωρίζεται το δίκιο τους από όλη την Ελλάδα, ότι ακούγεται δυνατά πως η ΛΑΡΚΟ κόντρα στην πολιτική σας θα μπορούσε να παράγει κρίσιμα προϊόντα και να δίνει δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους», ανέφερε, ενώ υπογράμμισε πως «την πορεία απαξίωσης και υπονόμευσης των παραγωγικών δυνατοτήτων της ΛΑΡΚΟ υπηρέτησαν όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν και ας τα γυρνάνε τώρα».

Κλείνοντας την παρέμβασή της, η Δ. Μανωλάκου τόνισε πως η κυβέρνηση με την κατάπτυστη τροπολογία στηρίζει τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, το έγκλημα, όμως, εναντίον των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ δεν θα περάσει και το ΚΚΕ θα είναι μαζί τους μέχρι τη νίκη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ!(2024-06-22 00:00:00.0)
Το ΚΚΕ θα είναι στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ μέχρι τέλους(2024-06-21 00:00:00.0)
Ούτε βήμα πίσω, ξεσηκωμός, για να μην περάσει το έγκλημα!(2024-03-29 00:00:00.0)
Υπερψηφίστηκε στη Βουλή η εγκληματική τροπολογία(2022-06-16 00:00:00.0)
Η κυβέρνηση είναι ένοχη για ένα ακόμα έγκλημα σε βάρος εκατοντάδων εργαζομένων(2020-10-16 00:00:00.0)
Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, ο λαός της περιοχής, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους(2020-10-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ