Πέμπτη 11 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στον Πύργο, θα μιλήσει σήμερα Πέμπτη 11 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. στο θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ», ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή 12/7 και το Σάββατο 13/7, ο Σπύρος Στριφτάρης θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στο Νομό Κεφαλληνίας. Συγκεκριμένα:

  • Την Παρασκευή 12/7 θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Ιθάκη, στις 9.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
  • Το Σάββατο 13/7 θα επισκεφτεί την Κεφαλονιά, όπου στις 12.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Κεφαλονιάς του ΚΚΕ στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι και το βράδυ στις 9.00, θα μιλήσει στο Ληξούρι στην Αίθουσα του Δημαρχείου.
Αιτωλοακαρνανία

Σύσκεψη, με θέμα «Οι γυναίκες μπροστά στις σύγχρονες πολιτικές εξελίξεις» και ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γίνεται σήμερα Πέμπτη στις 8 μ.μ., σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.

Περιοδεία κλιμακίου, με επικεφαλής στέλεχος της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και εξόρμηση με έντυπο υλικό για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, πραγματοποιείται το Σάββατο, 13/7/2002, το απόγευμα, στο Γαλατά και στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου.

Στο Γαλατά, στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης, θα γίνει ομιλία από στέλεχος της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ., με θέμα τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Κιλκίς

Περιοδεία στο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Γιώργος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 14 Ιούλη. Στις 6 μ.μ. θα επισκεφθεί το χωριό Παλατιανό και τα Αρχαιολογικά, στις 7.30 μ.μ. την Ποντοκερασιά και το Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο, στις 8.45 μ.μ. το χωριό Κοκκινιά, μία ώρα αργότερα θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο χωριό Τέρπυλλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ