Πέμπτη 11 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Συζητά με τους εργάτες της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ»

Συγκέντρωση - συζήτηση με τους εργαζόμενους της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ» για την «πείρα των αγώνων που οργανώθηκαν όλο αυτό το διάστημα, για την επίθεση της κυβέρνησης και των δυνάμεων του κεφαλαίου και τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής σε βάρος των εργαζομένων», διοργανώνει σήμερα η Κομματική Οργάνωση Βάσης Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος της ΚΟΑ του ΚΚΕ, με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Η εκδήλωση θα γίνει στις 3.15 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου.

Στην πρόσκληση της Κομματικής Οργάνωσης προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης, αναφέρεται: «Δύο χρόνια τώρα, δώσατε σκληρή, αταλάντευτη ταξική πάλη μαζί με όλη την εργατική τάξη του κλάδου και της χώρας, ενάντια στην αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική Ευρωπαϊκής Ενωσης και κυβέρνησης, που στηρίζεται από τη ΝΔ.

Το ΚΚΕ και σ' αυτήν τη μάχη μπήκε μπροστά αποφασιστικά, σταθερά, αταλάντευτα ταξικά. Κατέθεσε προτάσεις στον ελληνικό λαό, που εξυπηρετούν τους εργαζόμενους. Συνέβαλε καθοριστικά στον προσανατολισμό της ταξικής πάλης. Οι κομμουνιστές μέσα από το ΠΑΜΕ και τα συνδικάτα έδωσαν μάχες στις πύλες των εργοστασίων, ενημέρωσαν, οργάνωσαν, εναντιώθηκαν στις επιθέσεις της εργοδοσίας».

Η Κομματική Οργάνωση, απευθυνόμενη στους εργαζόμενους της «ΣΕΞ ΦΟΡΜ», σημειώνει: «θέλουμε να συζητήσουμε για τις θέσεις του ΚΚΕ, την πολιτική του πρόταση και τη στάση των άλλων πολιτικών δυνάμεων. Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης υπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου και καταπατά τα δικαιώματά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ