Πέμπτη 11 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Στηρίζουν Αντώνη Καλούμενο

Αποφασιστικά και με όλες τις δυνάμεις τους θα στηρίξουν το συνδυασμό της Δημοκρατικής Συνεργασίας, με επικεφαλής τον αγωνιστή συνδικαλιστή Αντώνη Καλούμενο, οι αντιστασιακοί της Αγίας Βαρβάρας και οι συνταξιούχοι της πόλης, όπως τονίζουν με διακήρυξη που εξέδωσαν σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν όλοι μαζί. Κι αυτό, γιατί η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να αντιστέκεται αποφασιστικά στην καταστροφική πολιτική που πλήττει εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Είμαστε βέβαιοι, τονίζεται, ότι η Δημοκρατική Συνεργασία -που έχει δείξει έργο επί μια 20ετία με επικεφαλής τον αείμνηστο Μήτρο Σουλιμιώτη- μπορεί και σήμερα με τον Αντώνη Καλούμενο μπροστά, να παλέψει μαζί με το λαό για τα γενικότερα λαϊκά προβλήματα, για τα μεγάλα προβλήματα της Αγίας Βαρβάρας. Κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι συνδυασμοί, εξαρτημένοι από τα κόμματα του δικομματισμού.

Με τη διακήρυξη ανακοινώνεται στο λαό της Αγ. Βαρβάρας, ότι συγκροτήθηκε επιτροπή στήριξης του συνδυασμού της Δημοκρατικής Συνεργασίας και καλείται ο λαός να τον υπερψηφίσει στις εκλογές του Οκτώβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ