Τετάρτη 21 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΠΡΟΣ
Στην τελική ευθεία για τον προεκλογικό αγώνα

Σε γραμμή μάχης βρίσκονται τα εκλογικά επιτελεία των δύο υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας, Τάσου Παπαδόπουλου και Γιαννάκη Ομήρου, μετά τις θερινές διακοπές.

Οπως διαγράφονται τα πράγματα, η προεκλογική εκστρατεία θα αρχίσει με εντατικό ρυθμό από την ερχόμενη βδομάδα.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νίκος Κλεάνθους δήλωσε ότι η όλη προσπάθεια έχει φθάσει στο τελικό στάδιο και ότι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμα όλα τα εκλογικά επιτελεία της συνεργασίας ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ. Σύμφωνα με τον κ. Κλεάνθους, το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας του Τάσου Παπαδόπουλου θα δοθεί στην κοινωνία των πολιτών και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης, περιλαμβανομένων και εκείνων που ανήκουν στο ΔΗΣΥ.

Ο Γιαννάκης Ομήρου αρχίζει κύκλο επαφών την άλλη βδομάδα με συναντήσεις με τον Πρόεδρο Κληρίδη, τον πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των κομμάτων, με θέμα τον κώδικα δεοντολογίας που θα διέπει την προεκλογική εκστρατεία. Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΚΙΣΟΣ Κούλης Μαυρονικόλας δήλωσε ότι οι ουσιαστικές επαφές του Γιαννάκη Ομήρου με τα Κόμματα, για στήριξη της υποψηφιότητάς του, θα αρχίσουν μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Κόφι Ανάν, στο Παρίσι, στις 6 Σεπτέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ