Τετάρτη 21 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ
ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ από τις συνεχείς ανατιμήσεις

Προκαλούν Χριστοδουλάκης - Τσοχατζόπουλος προτείνοντας ως τρόπο αντιμετώπισης της ακρίβειας το μποϊκοτάζ προϊόντων!!!

Την περιφρόνηση της κυβέρνησης για τις επιπτώσεις που έχει στα λαϊκά νοικοκυριά η ακρίβεια, η οποία ροκανίζει καθημερινά τα εισοδήματά τους, εξέφρασαν χτες οι υπουργοί Χριστοδουλάκης - Τσοχατζόπουλος. Προβάλλοντας το δόγμα-πρόκληση ότι οι έλεγχοι στις τιμές της αγοράς αποτελούν «παρωχημένη πρακτική», οι δύο υπουργοί δημοσιοποίησαν την άρνηση της κυβέρνησης να πάρει οποιοδήποτε μέτρο για την αντιμετώπιση του κύματος ακρίβειας που σαρώνει την αγορά.

Προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα, και κύρια τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, που δεινοπαθούν από τις συνεχείς ανατιμήσεις, το υπουργικό δίδυμο επαναβεβαίωσε την υποταγή της κυβέρνησης στην «ελεύθερη αγορά». Αυτό, βέβαια, δεν τους εμπόδισε να ζητήσουν να υπάρχει ...«δίκαιη αγορά» και να προτείνουν στους καταναλωτές ...«εναλλακτικούς» τρόπους αντιμετώπισης της ακρίβειας!!!

Η κοροϊδία των υπουργών έφτασε στο σημείο αφ' ενός να διατυπώνεται η άποψη «μακράν ημών οποιαδήποτε σκέψη για οριοθέτηση τιμών στην αγορά και στα προϊόντα» και αφ' ετέρου να γίνεται προτροπή στους καταναλωτές να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα που ανατιμώνται...


ΣΕΛ.  10  -  11

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ