Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Στην εκλογική μάχη για τη νίκη!

Παρουσία πλήθους κόσμου και σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Μαγνησίας» (ΝΑΣ) και της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συμπαράταξης» Βόλου (ΔΑΣ), που λειτουργεί επί της οδού Ιάσονος 8. Οι εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης και γενικότερα του νομού που ήταν εκεί, έδωσαν το «παρών» τους στην εκδήλωση των εγκαινίων, παρά τη βροχή που έπεφτε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και o Γ. Χουρμουζιάδης, καθηγητής Αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και βουλευτής του ΚΚΕ, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Χαιρετισμό απηύθυναν, επίσης, η Μαριλένα Κατσιφού, μέλος της ΚΠΕ του ΔΗΚΚΙ και υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος με τη ΝΑΣ, ο Απ. Παπαδόπουλος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Κομμουνιστικής Ανανέωσης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΔΑΣ και ο Ν. Βήχος, ανένταχτος αριστερός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΔΑΣ. Ολοι τους απηύθυναν κάλεσμα στήριξης και ενίσχυσης της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» με υποψήφιο νομάρχη τον Απ. Νάνο και της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συμπαράταξης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Ν. Γκατζή.

Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκαν, επίσης, τα πρώτα 41 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της ΔΑΣ και 38 υποψήφιων νομαρχιακών συμβούλων της ΝΑΣ.

Μιλώντας στα εγκαίνια, ο Ν. Γκατζής, καλώντας τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες να ενισχύσουν τη ΔΑΣ, αναφέρθηκε στην αγωνιστική διεκδικητική αντίληψη του συνδυασμού και τόνισε: «Τριάντα μέρες μας χωρίζουν από την κάλπη. Ας δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στη μάχη για την αλλαγή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μια Τοπική Αυτοδιοίκηση, που θα αποτελέσει το βραχίονα συσπείρωσης και διεκδίκησης για μια πόλη ανθρώπινη και τους πολίτες της στο κέντρο των αποφάσεων. Ολοι μαζί για τη νίκη».

Στην ομιλία του, ο Απ. Νάνος υπογράμμισε: «Η ΝΑΣ εκφράζει την Αριστερά, την άρνηση σ' οποιαδήποτε συναίνεση ή υποταγή, την ανυπότακτη νέα γενιά, κάθε προοδευτικό άνθρωπο, κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια, απ' όποιο μετερίζι κι αν προέρχεται. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο η πάλη και ο αγώνας του λαού θα μπορέσει να αναδείξει λαογέννητους τοπικούς θεσμούς, που θα έχουν ουσιαστικό ρόλο στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη, σε όφελος των λαϊκών στρωμάτων. Για όλα αυτά θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, για όλα αυτά ζητούμε την ψήφο του λαού της Μαγνησίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ