Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ

ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΙΔΕΑ: «Ωστόσο, παίρνουμε στα σοβαρά την πρόταση Λαλιώτη. Η ιδέα είναι θαυμάσια, αρκεί να μην είναι πολιτικάντικο πυροτέχνημα, να ξεπερνά τα κουτοπόνηρα πασοκοκομματικά όρια. Για να υλοποιηθεί όμως, πρωτίστως, χρειάζεται συναίνεση» (Από το άρθρο της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ).

ΤΟ «ΝΑΙ» ΤΟΥ «ΕΧΘΡΟΥ»: «Κάθε τι το οποίο είναι εναντίον της τρομοκρατίας, θα μας βρει εμάς συμφώνους. Αλλά δε φτάνουν μόνο τα λόγια, χρειάζονται και έργα» (Κ. Μητσοτάκης).

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ... «Αν η συγκεκριμένη πρόταση, έχει συνολικό πολιτικό πλαίσιο χωρίς ακρότητες και μονομέρειες και η πορεία ολοκληρώνεται στη Βουλή, εμείς δεν έχουμε αγκυλώσεις» (Β. Μεϊμαράκης - γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ).

ΞΕΠΛΥΜΑ; «Σήμερα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ καλεί σε κοινή πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου για να καταδικαστούν η τρομοκρατία και όσοι διανοούνται να τη συνδέσουν με το ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά. Προσπαθεί να ξεπλύνει τα ιδεολογικά, πολιτικά λάθη του παρελθόντος εμμένοντας σε μια παραλλαγή της γραμμής της αντιδεξιάς υστερίας» (Γ. Κύρτσος - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ).

ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ... «Και με τη δική του λογική αντιφάσκει ο Αλ. Γιωτόπουλος, όταν δηλώνει ότι δε συμφωνεί αλλά και δεν καταδικάζει τις ενέργειες της "17Ν", οι οποίες είναι εγκληματικές και άρα καταδικαστέες. Οι ενέργειες της "17Ν" συνιστούν σφετερισμό της δικαστικής και της εκτελεστικής εξουσίας» (Από το άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ