Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Επαναστάτες» ... της φακής

Ο κ. Γιωτόπουλος, όπως προκύπτει από τη συνέντευξή του, δεν έχει ακόμα καταφέρει να αποβάλει - όταν μιλά για το ΚΚΕ - ούτε καν τη φρασεολογία της χούντας. Οπως ο Ζαγοργιαννάκος, όπως αργότερα οι Μπάλκος και Καραθανάσης, ομιλεί περί του «"ορθόδοξου" ΚΚΕ» (κατά τα πρότυπα της αλήστου μνήμης φρασεολογίας περί «ΚΚΕ Εξωτερικού»!), φυσικά για να το κατακεραυνώσει...

***

Ο κ. Γιωτόπουλος, με τη γνωστή αμετροέπεια που ευδοκιμεί στο σωματείο των «αγωνιστών της ...φακής», επιτίθεται στο ΚΚΕ, του οποίου χιλιάδες μέλη και στελέχη πολεμούσαν τη χούντα με το κορμί και το μυαλό τους στα κάτεργα της Γυάρου και της Μπουμπουλίνας, όταν εκείνος έκανε «επαναστατικό» ...τουρισμό στο Παρίσι.

Ο κ. Γιωτόπουλος ομιλεί περί του ΚΚΕ, του οποίου τα μέλη, τα στελέχη, χωρίς, φυσικά, κουκούλα και πάντα με το ονοματεπώνυμό τους, έδωσαν από το 1974 και μετά όλες τις μάχες για τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό, την εποχή που αυτός περιφερόταν στα χλιδάτα σαλόνια του συστήματος με το ψευδώνυμο «Μιχάλης Οικονόμου».

***

Ο κ. Γιωτόπουλος αρνείται ότι έχει σχέση με τη «17 Ν» και δεν είμαστε εμείς αυτοί, που θα καταργήσουμε το τεκμήριο της αθωότητας.

Ο κ. Γιωτόπουλος, όμως, απέδειξε με τη συνέντευξή του - και περί τούτου ο λόγος - ότι έχει απόλυτη σχέση με όλα αυτά τα «γκρουπούσκουλα», που από το 1974 και μετά αυτοδοξάζονται και πίνουν στην υγειά της - εξαιρετικά χρήσιμης για το σύστημα - «επαναστατικότητάς τους».

Πρόκειται για μια «επαναστατικότητα» βουτηγμένη στον πιο «μαύρο» αντικομμουνισμό. Και είναι τόσο «επαναστατικός» ο συγκεκριμένος χώρος, που το αστικό κράτος ουδέποτε λάθεψε. Οποτε ήθελε να επανδρώσει τους μηχανισμούς του με πράκτορες και χαφιέδες, εκεί στρεφόταν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ