Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ
Αισθάνεται «δικαιωμένη»

«Σαν έτοιμη από καιρό», η ηγεσία της ΝΔ ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στην πρόταση Λαλιώτη για το γιορτασμό του Πολυτεχνείου, χωρίς να κρύψει την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι δικαιώνονται «πάγιες» θέσεις της. Ταυτόχρονα, βέβαια, πιέζει για να υπάρξει ένα «πολιτικό πλαίσιο», που να ταυτίζεται σχεδόν με τις θέσεις της κατά της «τρομοκρατίας» και να γίνει υλοποιήσιμη η πρόταση Λαλιώτη.

«Αν η συγκεκριμένη πρόταση έχει συνολικό πολιτικό πλαίσιο χωρίς ακρότητες και μονομέρειες και η πορεία ολοκληρώνεται στη Βουλή, εμείς δεν έχουμε αγκυλώσεις», δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ Β. Μεϊμαράκης. Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Κ. Μητσοτάκης: «Κάθε τι το οποίο είναι εναντίον της τρομοκρατίας, θα μας βρει εμάς σύμφωνους», τόνισε, προσθέτοντας ότι «δε φτάνουν μόνο τα λόγια, χρειάζονται και έργα. Και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προχωρήσει, όπως έχει υποσχεθεί, αποφασιστικά και στα επόμενα στάδια».

Διαφορετική ήταν η τοποθέτηση του Μ. Εβερτ, ο οποίος διαφώνησε με το να μπει η τρομοκρατία στον εορτασμό του Πολυτεχνείου, αλλά πρόσθεσε ότι «εάν η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ επιμένουν», τότε πρέπει να περιληφθούν και άλλα θέματα, όπως η ανεργία, η παιδεία και η φτώχεια...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ