Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιπολεμική εκδήλωση στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου

ΛΑΣΙΘΙ.--

Αντιπολεμική εκδήλωση, στη Λίμνη του Αγ. Νικολάου, πραγματοποιήθηκε χτες, Δευτέρα, στις 8.30 το βράδυ, με αφορμή τη σύνοδο των υπουργών Αμυνας της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τα σχέδια των ιμπεριαλιστών για νέα αιματοχυσία ενός ολόκληρου λαού.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Νικολάου, καταδικάζοντας τα σχέδια των ιμπεριαλιστών για νέο πόλεμο, αυτή τη φορά, σε βάρος του ιρακινού λαού, που έχει σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου και όχι όπως ισχυρίζονται οι ΑμερικανοΝΑΤΟφονιάδες για την προστασία του ίδιου του λαού.

Στην εκδήλωση, ομιλία πραγματοποίησε ο Γιώργος Χατζηδάκης, μέλος της Επιτροπής Ειρήνης, ο οποίος καταδίκασε την τρομοκρατία των ιμπεριαλιστών σε βάρος των λαών, τον πόλεμο ενάντια στο Ιράκ και ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να μην παραχωρήσει κανενός είδους εξυπηρέτηση στα δολοφονικά στρατεύματα των ιμπεριαλιστών.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε και ο υποψήφιος Νομάρχης Λασιθίου, Γιώργος Πάγκαλος, με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», τονίζοντας την ανάγκη συστράτευσης και συμπαράταξης ολόκληρου του ελληνικού λαού στο Αντιπολεμικό Μέτωπο των λαών, στο φιλειρηνικό αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, ο μόνος δρόμος για να μπει φραγμός στα απροκάλυπτα σχέδια των φονιάδων ιμπεριαλιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ