Σάββατο 19 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Το νερό του Καματερού»...

Δε μας κάνει εντύπωση ο αντικομμουνισμός του κ. Γιάννη Καψή. Ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει δώσει άπειρα διαπιστευτήρια όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά το να βγάζει ανακοίνωση και να φτάνει στο σημείο να αντιΚουΚουΕδίζει σε τέτοιο βαθμό ώστε να λέει ότι ο Στέλιος Μπενετάτος θα απολύσει εργαζόμενους (!) εφόσον εκλεγεί δήμαρχος Νίκαιας, αποτελεί «ποιοτικό» άλμα (με κατεύθυνση προς τον... πάτο), ακόμα και για τον κ.Καψή.

Οσο, δε, για την αναφορά του ότι «τρομάζει» στο ενδεχόμενο να είναι δήμαρχος μιας πόλης που θα γίνουν ολυμπιακά αθλήματα ένας υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ, μάλλον θα έχει βάλει πλώρη να αναγορεύσει σε χορηγό του 2004 το... «νερό του Καματερού» και έχει λόγους να ανησυχεί.

Για τους νεότερους θυμίζουμε ότι ο κ. Καψής ήταν διευθυντής των «ΝΕΩΝ» όταν καλούσε μέσω της εφημερίδας του το λαό να προμηθευτεί «νερό του Καματερού» γιατί ήταν «θαυματουργό»! Πιθανώς από εκείνα τα άπειρα λίτρα του κομπογιαννιτισμού να του έχει περισσέψει κάτι. Αν θέλει να γιατρέψει λοιπόν το «φόβο» του, ας πιει μια γουλιά. Αλλωστε, όπως υποστήριζε τότε, το «νερό του Καματερού» ήταν εξαιρετικό φάρμακον. «Διά πάσαν νόσον και μαλακίαν»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ