Σάββατο 19 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντοχές και κόντρες

Παπαγεωργίου Βασίλης

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΕΧΕΙ και μπορεί να συνεχίσει το έργο της. Είναι το συμπέρασμα, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, στο οποίο κατέληξε το «επικοινωνιακό όργανο» του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Κώστα Σημίτη. Αυτοί μπορεί να αντέχουν, εμάς όμως μάς ρώτησαν;

Από την άλλη, η ηγεσία της ΝΔ και τα αντίστοιχα επιτελεία της Ρηγίλλης, αισθάνονται ικανοποιημένοι - λένε - από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και την προεκλογική εκστρατεία του Γ. Τζαννετάκου και ζητάνε από τους πολίτες, να ολοκληρώσουν μεθαύριο το μήνυμά τους.

Πάλι καλά, δηλαδή, που δε ζήτησαν την αποστολή του μηνύματος με τζιπ... Αλλα τι μπορεί να περιμένει κανείς από υποτιθέμενους πολιτικούς, από στελέχη που υποτίθεται ότι έχουν πολιτική σκέψη κι άφησαν τον πολιτικό τους λόγο να τον διαμορφώνουν πλέον οι διαφημιστές!

Γιατί έτσι όπως πάμε, στο μέλλον δε θα συμβολίζονται οι υποψήφιοι μόνο με αυτοκίνητα, αλλά και με βούτυρα, γάλατα, απορρυπαντικά, ασφάλειες ζωής και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Καθένας, βλέπετε, έχει την κουλτούρα του.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ Τζαννετάκου - Καρατζαφέρη τι περισσότερο να πει κανείς! Το μόνο, που αξίζει να σημειωθεί είναι το πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος, με ποιους να συζητά, σε ποιο επίπεδο και σε πια θεματολογία όταν μπλέξει σε τέτοιες υποθέσεις. Δεν αναφερόμαστε στον Καρατζαφέρη, όπως καταλαβαίνετε.


Γρηγοριάδης Κώστας

Οσο για τα περί «δυναμικής εμφάνισης της ακροδεξιάς», γιατί «χτυπιέται» τόσο το ΠΑΣΟΚ, να την αποδώσει στην τακτική που ακολούθησε η Νέα Δημοκρατία; Φυσικά, δεν είναι άμοιρη ευθυνών η εσωκομματική αντιπολίτευση της ΝΔ, αλλά όλοι είδαμε, ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε «πρωταγωνιστή» του πρώτου γύρου τον Γ. Καρατζαφέρη.

ΣΕ Ο, ΤΙ ΑΦΟΡΑ την αυριανή ψήφο, μονό ένα πράγμα μπορεί κανείς να σχολιάσει. Ας ακούσουμε τις παραινέσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ας ψηφίσουμε αυτόν που θεωρούμε «καλύτερο δήμαρχο». Δεν είναι άλλος από τη δική μας αγωνιστική συσπείρωση και δράση. Το μόνο παράγοντα που μπορεί να καθορίσει θετικά τις εξελίξεις.

Οσο για το ποιοι στηρίζουν και ποιοι υπονομεύουν αυτή τη δράση, έχει πια αποδειχτεί περίτρανα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ