Σάββατο 19 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ας τα πάρουν υπόψη τους

Παπαγεωργίου Βασίλης

«Η πολιτική γραμμή του Συνασπισμού γενικά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η πλατιά συνεργασία του με το ΠΑΣΟΚ σε δήμους και νομαρχίες βοηθάει στον εγκλωβισμό λαϊκών μαζών στην πολιτική του δικομματισμού. Η πολιτική συνεργασίας, που προβάλλει με το σύνθημα "ενότητα της αριστεράς", στηρίζει τη λογική της κεντροαριστερής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ». Το απόσπασμα είναι από την πρόσφατη ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ, για τον πρώτο γύρο των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών.

Μια μέρα μετά, ο ΣΥΝ ανακοίνωνε τη θέση του για το β' γύρο, μιλώντας για ψήφο κατά συνείδηση και «σπρώχνοντας» ουσιαστικά τους ψηφοφόρους του, να υποταχτούν στο ψευτοδίλημμα του «μικρότερου κακού». Και προκειμένου, να καταλάβετε την ...αξία της ψήφου κατά συνείδηση, σας πληροφορούμε, ότι μια μέρα μετά, ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΝ και το ΠΑΣΟΚ συνδυασμός της κ. Σουμπασάκη - Παπαδημούλη (συζύγου του μέλους της ΠΓ του ΣΥΝ) στο Δήμο Ψυχικού, με δημόσια ανακοίνωσή του καλούσε τους πολίτες, να υπερψηφίσουν το συνδυασμό της Φ. Γεννηματά. Και δεν είναι το μόνο παράδειγμα.

Ας τα πάρουν υπόψη τους οι ψηφοφόροι του ΣΥΝ και, ιδιαίτερα, όσοι εξ αυτών θέλουν να λέγονται αριστεροί, αλλά και να πράττουν αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ