Κυριακή 19 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ - ΛΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
Το κάλεσμα του ΠΑΜΕ φτάνει παντού

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι διαδικασίες για την οργάνωση της διαδήλωσης στο Ναύπλιο που οργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στις 24 Γενάρη στις 6 το απόγευμα στη πλατεία Δημαρχείου με μεγάλη, όπως όλα δείχνουν, συμμετοχή κόσμου.

Το μήνυμα και το κάλεσμα για τη διαδήλωση φτάνει παντού. Στις πέντε μέρες όμως που απέμειναν μέχρι την Παρασκευή θα ενταθεί ακόμα περισσότερο η δουλιά για την επιτυχία της διαδήλωσης. Οπως και όλες τις προηγούμενες μέρες θα συνεχιστούν από τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και στη «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» οι περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις για να απλωθεί παντού το κάλεσμα της συμμετοχής. Να μη μείνει ούτε ένας που να μην καλεστεί να ενώσει τη φωνή του και να καταδικάσει τα νέα αντεργατικά τερατουργήματα που θα προετοιμάσουν οι υπουργοί Εργασίας της ΕΕ, με ρόλο συντονιστή την ίδια την ελληνική κυβέρνηση που ασκεί χρέη προεδρίας.

Και τη βδομάδα που έρχεται, λίγες μέρες πριν τη διαδήλωση του Ναυπλίου, έχουν προγραμματιστεί σειρά περιοδειών και εξορμήσεων σε χώρους εργασίας και γειτονιές.

Αύριο Δευτέρα, περιοδείες θα γίνουν, στους χώρους που συγκεντρώνονται εργάτες των δήμων Καλλιθέας και Ταύρου, στη ΣΒΙΕ στην Κουμουνδούρου και το απόγευμα στις ιδιωτικές σχολές «Le Mont». Στις 21 Γενάρη, στην Τεχνική Διεύθυνση της «Ολυμπιακής» στα Σπάτα και στο «Hondos Center» στο Περιστέρι. Στις 22 του Γενάρη, στην ΕΤΥΜ Αμυνας στην Ηλιούπολη.


Αυτό που έρχεται ως μήνυμα από παντού είναι, ότι το Ναύπλιο δε θα είναι σταθμός μόνο για την Ελληνική Προεδρία, αλλά και για το εργατικό και λαϊκό κίνημα. Οι δηλώσεις συμμετοχής στη διαδήλωση που έχουν γίνει μέχρι σήμερα συνηγορούν σ' αυτό και προδιαθέτουν, ότι την Παρασκευή το Ναύπλιο θα πλημμυρίσει από τις φωνές εργαζομένων, αγροτών, επαγγελματοβιοτεχνών, φοιτητών, συνταξιούχων, γυναικών κ.ά.

Ηδη ο αριθμός των 150 πούλμαν που έχει δώσει το ΠΑΜΕ, ότι θα αναχωρήσουν λέει πολλά, ενώ και μια σειρά ακόμα σωματεία, ομοσπονδίες, τοπικές και κλαδικές επιτροπές της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» που έχουν συγκροτηθεί, μαζεύουν καθημερινά τις δικές τους συμμετοχές για το Ναύπλιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ