Κυριακή 19 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΟΙ στο ΝΑΥΠΛΙΟ, ΟΛΟΙ με το ΠΑΜΕ

Δήλωση Γ. Μαυρίκου, μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας του Πανεργατικού Μετώπου

«Απευθύνουμε έκκληση σ' όλους τους εργατοϋπαλλήλους του Λεκανοπεδίου και της Πελοποννήσου να δώσουν καθολικά "παρών" την Παρασκευή το απόγευμα στο Ναύπλιο. Ενα "παρών" μαζικό, μαχητικό και συγκροτημένο. Με το πλαίσιο, τα συνθήματα και τα λάβαρα του ΠΑΜΕ.

Στο Ναύπλιο θα ξεκινήσει μια νέα φάση της 6μηνης αναμέτρησης του ταξικού κινήματος με την Ευρωπαϊκή Ενωση, με το Κεφάλαιο, με τους Ιμπεριαλιστές και την Κυβέρνηση.

Η αντιπαράθεση για να έχει χειροπιαστά αποτελέσματα σ' όφελος της εργατικής τάξης και των συμμάχων της είναι ανάγκη να ενισχύει την ταξική ενότητα όλων των εργαζομένων, να βαθαίνει τα πολιτικά χαρακτηριστικά του αγώνα, να συσπειρώνει δυνάμεις και να φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων το ΠΑΜΕ, σαν τον πραγματικό εκφραστή των εργατικών συμφερόντων.

Η μαχητική και συγκροτημένη παρουσία θα δώσει νέα ώθηση, φρεσκάδα και ζωντάνια στον ταξικό αγώνα. Θ' αποτελέσει απάντηση στην κρατική καταστολή. Θα ενισχύσει το κύρος του ΠΑΜΕ στις 30 συνδικαλιστικές αντιπροσωπείες από την Ευρώπη, που θα βρεθούν μαζί μας στο Ναύπλιο. Θα ρίξει το ηθικό του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Θα είναι ένα χτύπημα στους εραστές της "κοινωνικής Ευρώπης" των "κοινωνικών φόρουμ", των "κοινωνικών εταίρων", της "κοινωνικής συνοχής" και των "κοινωνικών διαλόγων".

Ολοι λοιπόν στο Ναύπλιο. Ολοι με το ΠΑΜΕ!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ