Τετάρτη 5 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ικανοί για όλα!

Επιστολή διάψευσης του «Αλτερ» από τον δάσκαλο Γιάννη Βαγενά

Από τον Γιάννη Βαγενά, επίτιμο σχολικό σύμβουλο ΠΕ, πρώην γγ ΔΟΕ, υποψήφιο Νομαρχιακό Σύμβουλο της ΝΑΣ πήραμε την παρακάτω επιστολή, με την οποία διαψεύδει τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ που πρόβαλε πως θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Γιωτόπουλου. Συγκεκριμένα τονίζει:

«Σύμφωνα με αξιόπιστες μαρτυρίες, ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΛΤΕΡ, στο δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής 28/2 και ώρα 19.00 αναφερόμενος διά του εκφωνητή του κ. Ευαγγελάτου στους μάρτυρες υπεράσπισης του Γιωτόπουλου, είπε ανάμεσα σε άλλα και τα εξής: "Ανάμεσά τους θα είναι και ο γνωστός στο πανελλήνιο για τους αγώνες του στους χώρους της Αριστεράς δάσκαλος Γιάννης Βαγενάς".

Πρώτα πρώτα να υπογραμμίσω ότι στην περίπτωσή μου πρόκειται για κακοηθέστατο ψεύδος πρώτου μεγέθους. Υστερα από συνεχείς προσπάθειες να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τον κ. Ευαγγελάτο, μέχρι χτες βράδυ ο συναρμόδιος κ. Τσαλιάς μού ανακοίνωσε ότι κάτι τέτοιο δε μεταδόθηκε από το ΑΛΤΕΡ. Ούτε λίγο ούτε πολύ κατά τους αρμόδιους του ΑΛΤΕΡ οι αξιόπιστοι μάρτυρες παραφρόνησαν. Και είναι αυτά καρποί της λεγόμενης δημοκρατίας και ελευθερίας. Ελευθερίας, που εκτελεί εν ψυχρώ και ατιμώρητα πολίτες, μέλη και στελέχη κομμάτων. Να η δικτατορία της αστικής τάξης, των εξουσιών και των μηχανισμών της. Αλλη επιλογή από τον αγώνα για την ανατροπή δεν έχουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ