Τρίτη 6 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αύριο η συγκέντρωση στους Γαργαλιάνους

Με περιοδείες και ομιλίες στον κάμπο της Μεσσηνίας, κλιμάκια συνδικαλιστών και μελών της Επιτροπής Πρωτοβουλίας της ΠΑΣΥ του νομού, καλούν τους ξωμάχους στη μεγάλη διαδήλωση της αγροτιάς που θα γίνει στις 12 Μάη στην Κέρκυρα με αφορμή την άτυπη Σύνοδο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ και ταυτόχρονα στη συγκέντρωση στους Γαργαλιάνους (βιβλιοθήκη), την Τετάρτη 7 Μάη στις 7 μ.μ.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συγκέντρωση είναι: α) Η παρουσίαση των στόχων της ΠΑΣΥ, β) Η συγκρότηση της Νομαρχιακής Γραμματείας της ΠΑΣΥ και γ) Η οργάνωση της συμμετοχής στη διαδήλωση της Κέρκυρας. Στη συγκέντρωση θα παραβρεθεί το στέλεχος της ΠΑΣΥ, Βαγγέλης Μπούτας.

Με το σύνθημα «όχι στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και του ΠΟΕ», τα αγροτικά στελέχη της περιοχής μεταφέρουν το μήνυμα της αγωνιστικής ανάκαμψης του αγροτικού κινήματος μέσα από την ανασυγκρότησή του για να αντισταθούν στην πολιτική ξεκληρίσματος της μικρομεσαίας αγροτιάς που επιβάλλει η πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Παράλληλα, περιοδείες - κάλεσμα για τη μεγάλη αγροτική κινητοποίηση στην Κέρκυρα γίνονται τις τελευταίες μέρες από μέλη και στελέχη της ΠΑΣΥ σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και ιδιαίτερα στα σταφιδοχώρια της Ηλείας και στην ύπαιθρο της Αχαΐας (Αιγιάλεια, κάμπος Δυτικής Αχαΐας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ